celita konvo saya * my BIG day *

assalamualaikum wbt....


mase kecik-kecik tengah kiut miut dulu kala suka sangat bile tengok citer kat dalam tv orang tengah happy sambil pakai jubah besar dan pakai topi yang ada juntaian berambu sambil senyum selebar alam sambil pegang bunga sejambak lagi besaq. teringin sangat nak ada hari  bersejarah macam tu.

selepas 3 tahun aku belejar di UM ( UMMC, UNIVERSITY MALAYA MEDICAL CENTRE), akhirnya selepas tiga bulan membina badan di rumah dan yang paling penting sempat berpuasa dan beraya di rumah aku dipnaggil untuk melaporkan diri di ummc. 

semasa dalam tempoh orientasi dapat pulak berita majlis konvokesyen kiteorang dah hampir...yeayea dapat pakai jubah besar dengan topi berambu...ngeeee!!! dalam mase yang same kepala dah ligat berpusing tengah duk plan macam mane nak rakam kenangan bermakna ni dan yang paling best sebab family nak datang. boleh shopping...ngeee lg!!!

so aku try cari photographer untuk shoot pada hari konvo nanti.siap publish kt fb lagik ko tau...ngee. ramai yang offer diri dan mase tu dapat kenal ramai photographer secara tak langsung. siap dapat job lagi tau. finally aku ambik keputusan untuk pilih en.photographer Helmy Mohammad sorang ni.kenapa pilih dia ni sebab aku rase dalam banyak- banyak yang offer diri dia ni pnye offer paling best lagik pun dia punya hasil kerja boleh tahan bagus jugak. so tQ en helmy.thump up.

so, semua gambar- gambar kat bawah adalah hasil kerja en.helmy. nanti bolah la hire dia ek kalau-kalau  lah dah ada perancangan nak kawin ka nikah ka tunang ka...kan...kan...kan

my lobely family

my parents and kat bawah ni bonda saya. comel macam saya kan




sahabat saya akim *dia ratu k pndai nyanyi macam anuar zain. sejibik

*candid...i like

bonda; cuba betul-betu sikit pakai jubah 2
saya; xnk.....berat giler....sat lagi dh nk msk sy pakai

*candid lagi....

my bro...wa cayangggg sama lu bro


staff nurse habibah. jemput la datang ICU,UMMC kalau nak jumpe dia nih. meriah kalau duk sebelah dia ni



cutenyeee yang pakai topi berambu 2



berdiri seperti tiang bendera di depan dewan tuanku canselor um.
 


yeahhhh!! lihat lah dunia...akhirnyaa gua dapat jumpa zara



i like..senyum sampai telinga

outdoor shoot



dah macam budak uia l;ak bile tengok gambar ni...ngeee



oktillthen!!




















Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment