perempuan & fatin liyana

assalamualaikum wbt.....
 semalam saya kerja malam so ada banyak masa sementara nak kene buat charting.oleh itu untuk nak hilangkan boring yang teramat tu saya buat-buat lah rajin dengan memegang megazine. selak punya selak dah nak habis muka surat selak tu. saya nampak seseorang yang saya rasa saya macam kenal.. yup comfirm FATIN LIYANA...Kepala dah laju berpusing dan teringat dua tiga hari lepas baru je terbaca kat blog fatin liyana ni dia akan keluar dalam majalah perempuan ni.
ini cover depan majalah perempuan edisi julai...Noryn Aziz yang sangattttt cantik ok!!



fatin liyana seiring akademik dan dunia blogging. 



dalam majalah ini fatin banyak bercerita tentang keluarga, pencapaian terbaik dll. tapi apa yang penting saya rasa dia sangat jujur bercerita mengenai diri sendiri.



 tengok ada 4 pages untuk fatin sahaja. dalam ni jugak fatin ada cakap idola dia adalah mak dan heliza helmi. kebetulan pulak heliza pun ada dalam majalah ni.



fatin nampak sangat cantik dengan neutral beuty biarpun simple je dia pakai. thump up fatin.




Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

1 comment:

  1. Wow sye harap satu hari nti sy dpt masuk majalah perempuan dgn kejayaan sye stu hari nanti. www.azimahshukor.blogspot.com

    ReplyDelete