shopping raya bhg 2

Assalamualaikum wbt.....

hak...hak....muka semangat nak ikut akak pergi shopping.

hari ni sambung shopping lagi. lokasi seterusnya ialah time square dan sunway piramid.
 misi; mendapatkan ape yang belom tercapai.
visi; shopping sampai penat.



ini snap dalam teksi mase on the way. ibu dan kakak
 ini saya dan darwisya. sebab belum breakfast so sampai je time square terus cari kedai makan.


snap depan cermin macam orang lain buat. haha..darwisya sibuk duk tengok radio yang ada lampu tu. dia pelik kot kat rumah dia tak ada radio macam ni.


darwisya dan ibu. 
 

ni kaki budak comel + nakal = darwisya


selesai je shopping terus balik hotel dan rehat. sangat penat hari ni. then lepas isyak keluar lagi pergi uptown dan down town. memang rambang mata. macam- macam ada. akak cakap mak ayah je tak der jual kat sini. ok dah TAMAT......



Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment