Sunday, July 17, 2011

shopping raya

Asaalamualaikum WBT...
semalam akak, abang dan anak mereka aisyah nur darwisya suhaimi datang melawat saya.....syonoknyeeeee.....haha * bertuahnya saya ada orang datang melawat bagaiii....

tapi hakikatnya bukan lah semata-mata datang untuk melawat saya tapi diorang datang untuk buat persediaan bulan ramadan dan syawal yang dah tak lama lagi akan menjelang.....biar apa pun alasannya saya tetap suka sambil senyum dengan  lebarnya sebab diorang datang untuk shopping so boleh la saya tumpang sekaki...tapi bukan setakat sekaki dua belah kaki i masuk ok!!


muka harus lah memberikan senyuman paling menawan bila akak dah ajak pergi makan.so malam tu kiteorg  makan kat chicken rice shop mid valley. bila dah lapar semua yang masuk mulut sedap dan nikmat je rasa.



ini la aisyah nur darwisya. anak buah syatu-sayatunye. mak sedaranya lagi melebih dalam gambar ni kan





menyedut dengan penuh bertenaga menggunakan kuasa bulan..oppsss~!!!



 dia bila dah bosan...*&%$#$%

habis je makan terus balik dan tidur sebab esok banyak aktiuviti nak kene buat so memerlukan tidur yang cukup supaya kuasa bulan akan datang dengan sendirinya...mengarut~


pagi-pagi bangun solat dan sarapan. kemudian terus keluar. lokasi utama sogo


 ini masa dalam lrt nak ke sogo. bagus tak kiteorang menggunakan pengangkutan awam 



darwisya lagi semangat nak shopping. dia yang jalan depab kiteorang.



buktinya....ni haaaa....mak ayahnya ketinggalan kat belakang.



candid * akak baju biru ni macam  tengah usha sesuatu kan...kan..kan...nak tau ape?? meh nak bagitau akak ni tengah tengok ape......dia tengah usha sorang pak cik....haha



ini lah pak cik yang dimaksudkan.



cuba korang tengok hasil kerja pak cik ni. dua-dua tangan dia ada problem dan masa dia menulis pun still terketar-ketar tangan dia tapi hasil kerja dia sangat mamtop...thump up pak cik. kamu sangat bertuah.


ibu yang sibuk bershopping.


anak yang suka berkawan.



tamat untuk hari ini. 
tata ^-^















No comments:

Post a Comment