Lebaran 2011

Assalamualaikum wbt.....
Rasanya belum terlambat untuk saya nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin. Dah banyak kali bertangguh nak update blog untuk hari raya kali ni.....finally fuhhhh.......
tahun ni still lagi berkesempatan beraya dengan keluarga di kuala terengganu...alhamdullah.....tahun depan??? comfirm la tak kan..raya dengan patient la jawabnyeee...huhuhu
raya tahun ni overall best :)...........sbb dapat jumpe almost all of my close friends. kawan2 pun banyak datang rumah..i feel blessed :))...........jom2 tgk gambar2 raya!

ini time first day of raya....
kakak raya rumah mertua tahun ni...so datang awal rumah ma untuk beraya sebelum beraya dengan keluarga mertua...nasib baik sempat bagi duit raya....huhuhu...

 sepupu dan anak2 dia....sume comel2 n hidung mancung... 

 Raya reunion with my ex-schoolmates...It was very nice meeting them again..I miss you all so much, the great moments and the not so great moments we have gone through together...It was exciting going down the memory lane remembering the silly funny things we've done in the past.


budak kecik ni pun dah tahu erti raya....huhu siap mntak duit raya lagi

Hari raya pun still lagi sempat on9....selamat hari raya untk semua kwn2 fb

Second Day Raya.....

Raya kedua semua family berkumpul rumah tok...jauh dekat semua ada berkumpul...sgt meriah. Raya is all about the wonderfull day wift your loved one.....huhu....and by loved ones, i mean family members and relatives...i love raya gatherings

si kembar...:0 

 peace...:))




ini sebahagian je




xoxo

Third day raya 
sepupu kawin hari raya ketiga..... 

ini sofi dan isteri kesayangan...* pasangan muda lagi comel...haha...tahniah korang cepat2 buat anak k

on the way nak beraya di wakaf mempelam hujan lebat + ribut+ petir.....sungguh dasyat
takut dengan kuasa ALLAH swt....

KAMI * Kelakar time ni.....semua nak expose diri


my sister....Ern Amit

sibling.....***ngeeee***

su...pasangan romantik
btw nak ucapkan jgk selamat hari raya dan maaf zahir batin....i almost got my eyes in tears...hakhak....melampau....ok !!
p/s thank you kerana sudi baca.




Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment