InTrend oktober 2011

Assalamualaikum WBT...

 Dah dapatkan InTrend oktober 2011??Yup itu saya..* muka baget comelsss. suka lettew. Ahax!!! dengan InTrend oktober. Cover muka depan pink putih sangat yang gorgeous ditambah lagi dengan seri Mizz Nina yang baru bergelar suri kepada Noh Hujan.Penyumbang; Najeeb Azami - Bibian Leong - Dr Faisal Tehrani - Jonathan  Wong - Madan Lal

sesuai dengan tajuk utama ke gerbang asmara, InTrend bulan ini banyak mebincangkan tentang isu perkahwinan. Antara yang menarik seperti koleksi cincin dan aksesori perkahwinan dari Habib yang memilih model cantik, Anzalna Nasir sebagai penggaya koleksi perkahwinan. Selain persembahan busana dari Aphro Dite yang memaparkan rekaan pereka terkenal seperti Zery Zamry, Jovian Mandagie, Calvin thoo, Amir Luqman, Rizalman Ibrahim, Michael Ong, Albert King, Ridzzuan Radziwill,  dan Melinda Looi yang mantap dan sangat gorgeous.


Gandingan gaya, pilihan aksesori pilihan InTrend.
  Tips menghasilkan solekan menawan. Tips mekap untuk hari bersejarah.Koleksi sepatu dari Lewre.Mesti berkahwin? 25 cabaran genting selapas 5 tahun kahwin, Mengukur kasih sayang anda dan pasangan, Hangatkan pasanganmu, Ritual Cantik bakal pengantin dan banyak lagi tajuk menarik untuk pembaca InTrend.
Selain temubual ekslusif bersama Mizz nina mengenai Ikrar Nirwana
" Nina tidak melihat perkahwinan itu sebagai penghalang dalam apa jua perkara. Mungkin masa nina muda dulu ragu-ragu dan syakitu timbul lebih tebal but now i knew that in my heart and soul thatAllah has presented to me my 'Kurnia' dan dengan Noh di sampingdan memegang tangan Nina, pasti boleh! "Antara yang menarik!!.....blog perkahwinan pilihan InTrend. Mungkin blog anda menjadi pilihan?Perencana Gapura Cinta.
Aidazura
Aidazura

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment