Sunday, October 9, 2011

Manis bila berHijAB

 Assalamualaikum WBT......
semenjak dua menjak ni banyak dengar cerita artis negara kita dah mula berhijab. Contonya irma, diana dan yang terbaru ni pulak siti nurdiana. Tahniah untuk mereka dan selamat melangkah ke dunia baru. 1 penhijrahan yang besar buat mereka. Teringat pulak hampir sebulan lepas masa diana baru berhijab wardina ada poskan di wall dan kalau tak silap dalam post tu dia ada berdoa untuk siti nurdiana berhijab sama dan semalam saya terbaca Utusan Malaysia ruangan mereka ada cerita mengenai mereka. makanya sebab itu lah saya berkobar2 buat entry ni.







 Antara artis lain yang cantik,, manis , ayu, sopan dan da bomb bila berhijab.

1. Dato Siti Nurhaliza





2. Maya Karim 


 


3. Azizah Ariffin 
popular TV personality. She has recently started wearing hijab on her 39th birthday. 



4. Wardina Saffiya





5. Fazura
Apa yang tak suka didengar bila ramai yang dah berhijab ada pulak yang tiba-tiba buka hijab..macam dia ni

penampilan di Masif 2011.

p/s; apa yang kelihatan di luar tak sama dengan apa yang terkandung di dalam.

No comments:

Post a Comment