SteamBoat @ Q Thai



Assalamualaikum WBT...
Minggu lepas saya dengan kawan-kawn ICU steamboat di QThai. Yup memang best sangat dan enjoy sangat dengan mereka ni. Sangat best bila pergi together dengan mereka yang suka makan. rasa tak rugi dan yang paling penting bukan kita aje yang nampak paling banyak makan. Banyak sangat gambar. Saya pun tak cakap banyak So biar gambar je la yang bercerita.



testing...ahakx.....cuba teka apa ni???....*ngeee



grill....nyumnyum

kecoh....


  family kak wani....berselera

 kak tuya  & syamin.

 kak u tengah minum dan laily menyeling manja...ahax!!!


 semangat.....harus lah semangat sebab memang sedap!!!

Kat sini awk semua boleh makan sebanyak mana yang awk semua nak. korang just bayar RM22 dan makan lah dengan sepuas hati. Korang boleh pilih samada nak cuba pakej pilih grill @ steamboat. Untuk pencuci mulut pulak disediakan kuih, aiskrim * aiskrim jagung kat sini sangat sedap..aummm, rojak dan kalau rasa belum kenyang nasi goreng pun ada. Nak tahu kat mana Q Thai??? terletak di Cheras dan kalau nak tahu lebih lagi korang boleh google.
ok THE END....^_^....




Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment