Dua puluh enam bulan november dua ribu sebelas

Assalamualaikum wbt...
26112011. Tarikh istimewa untuk tahun 2011. ramai pengantin, banyak wedding, banyak baby lahir.
hari ini saja aku dapat 3 wedding invitation. pening kepala mana nak pergi. Lastly pilih 1 pergi wedding kahwin farahin nazir khan & farizuan. Dua-dua kawan 1 kelas masa ambik diploma nursing. 
 Salah satu sebab kenapa aku pilih pergi kenduri diorang mungkin sebab asangan ni datang sendiri cari dan bagi kad dan invite aku. siap cakap " datang tau". so secara tak sengaja tercakap jugak "of coz "


Bersiap. ^-^
I just wanna look as simple i can, so i wore purple baju kurung moden with selendang

Punah susah nak cari dewan Alwy ni. asyik sesat je sampai masing2 penat bercakap. Bila sampai je terus pergi ambik makanan dan isi perut masing2.




Jeny & che ah Dua-dua awek kelantan


 

Che ah & beep * kedah mai. pekat.




A theme colour; PURPLE





yummmmy.....





cheese tart. colourful dan yang paling penting sedap woo.





i saw someone there!.  OMG!




Zoom. hakhak nakal.* wink




We all





tetamu



after angkat nikah



Senyuman ikhlas dari pengantin.


Utuk ain dan iwan, selamat pengant baru. semoga kekal hingga ke hujung nyawa. kiteorang happy sangat tengok korang naik pelamin after 1year bercinta di alam study.
tahniah
Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment