Happiness

Assalamualaikum WBT.....
Selamat pagi si kacak dan si cantik sekalian....suka lettew..yup baru bangun tidur then dengan gigihnya terus update blog. cececeh. terharu tak??
demi blog yang tak seberapa ni aku bangun jugak dari tidur yang panjang sebab malam tadi dah berusaha keras jaga patient2 kat ICU tuh.
so entry ni nak share gambar2 aku dangan 2 orang lagi kawan mase kiteorg berfoya-foya outing kat putrajaya. enjoices!!




Orang yang sibuk melakukan kebaikan tidak akan sempat melihat kejahatan orang lain.
kita?? 



p/s; terima kasih sebab sudi baca *si cantik dan si kacak...suka lettew

Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment