Monday, November 14, 2011

kenduri kawin.

Assalamualaikum wbt....
hello encik kacak dan cik jelita....suka lettew! ahaks
minggu lepas minggu kahwin *11.11.11,
so entry kali ni nak citer jugak wedding caremony yang aku sempat pergi.
Actually lebih kepada temankan seseorang.
i ikot jer sebab mak ok jer...hakhak tiba-tiba teringat kat satu badges masa dekat MOFEW. Balik kerja terus balik bersiap dan pergi.
Odw pulak hujan lebat. urmm kesian kawan saya drive dalam hujan. bahaya betul!



i usually prefer to wear baju kurung for wedding ceremony sebab lebih senang nak bergerak.
for this wedding i wore baju kurung plain and mix with sarung malay batik so that whay i wear accessories too to make more gorgeous....haha seriusly? seriusly gorgeous??
and pashmina baru beli...ahaks! gelak gedik..



haha....its me and what i wore that day. Keep the outfit simple but wear matching statement accessories.
Love this hijab so much!





on the way





tak sempat ambik gambar pinggan penuh makanan sebab dah lapar sangat ^_^
makan dengan suasana hujan. macam rasa nak tidur pun ada.
tapi habis.




 pandangan dari luar rumah.
pengantin photoshot dekat pelamin. 
niat hati nak jumpa pengantik tapi dah jumpa mak pengantin 
pengantik pun tengah bergambar 
so batalkan saja hajat yang tak kesampaian tu.




Lucu gambar ni. nak gelak jap...hakhak!
macam ni lah kawan-kawan kalau dah lama tak jumpa.
bersembang kencang tak hengat dunia siap pakej dengan mimik muka. ishh buruk betul.
btw i'm in love with her smile. ^_^




 ok. majlis selesai. harap pasangan pengantin akan bahagia hingga hujung nyawa dan cepat-cepat jadi mumy dan daddy, dikurnia dengan baby yang kiut miut dah soleh. amin.




2 comments:

  1. musim cuti sekolah ni la best. x payah susah masak bila weekend. tambah lemak jelah.

    ReplyDelete