Monday, November 14, 2011

MOFEW

Hello, Assalamualaikum wbt....
ada sesiapa pergi MOFEW 11,12 & 13??
nak tahu apa tu MOFEW boleh tengok sini
nak tahu apa yang best MOFEW? ....haha tunggu!
selepas pergi kenduri tadi sempat singgah kejap dekat mid valley, tu pun selepas singgah makan tutti frutti...yup tutti frutti * jangan jeles. makan dekat shah alam sebab kebetulan kenduri tu dekat puncak Alam. sekarang aku tak nak cerita pasal trutti frutti atau kenduri. untuk entry ni cuma nak cerita tentang MOFEW. InsyALLAH kalau ada masa nanti aku buat entry pasal kenduri dan tuttu frutti tu  tapi tak janji tau....hakhak. doakan lah aku ada masa.amin.
MOFEW ada banyak booth online shop
so korang boleh shopping ikut suka hati korang sebab. sape-sape yang tengah duk bercita-nak pergi shopping, nak shawl baru, handbag baru, baju baru, aksesori baru, kasut baru atau mungkin jugak dress baru untuk dinner.sape2 nak shopping murah2 memang sesuai sangat merewang reramai kat MOFEW ni.ada macam-macam. macam pasar malam versi online pun ada dan macammmmm ermmm entah laa ~~
disebabkan ini pameran so harga yang diorang tawarkan pun banyak potongan diskaun dan yang penting lagi murah dari harga asal. Lagipun tak ada bayaran untuk postage. itu yang penting.
tapi saya cuma berminat dengan booth I love badges. because why? i heart badges. yup! nak kumpul banyak2. yang paling penting nak yang comel2 je.
ini ada gambar untuk korang..enjoyce!










Dah penat merewang sampai the Garden, rasa lapar la pulak. so turun dan makan mcD
Aku order Happy Meal. yup hakhak. sebab saaya geram dengan benda kat bawah nih. someone ask me." berapa umur u?....haha kadang2 perangai budak2 xtak boleh dibuuang jauh2. so my future husband, Good Luck!






jadi kalau ada MOFEW lagi akan datang nanti, jangan lupa singgah.
tata..


No comments:

Post a Comment