reunion kd24

Assalamualaikum wbt..uolll

apa habaq awak semua? sihat? Ingat lagi tak entry wedding farahin dan farizuan? Ni kenisambungan dari entry lepas. Balik je dari kenduri aku singgah la rumah beep and the geng* macam sesuai je nama ni untuk korang..kuang kuang.

Niat di hati just nak singgah rumah diorang nak tumpang toilet tapi disebabkan rumah diorang ni sangat la best. sambil duk baring-baring tengok cerita hindustan dan minum milo ais sampai boleh lupa diri diri dah terlelap. Bukan setakat terlelap aje. Dah masuk alam mimpi. disebabkan terlalu lena maka tersedar diri selepas asar. hahaha!

so bangun je, terus bersiap dan drive pergi sunway pyramid. nasib la rumah diorang ni dekat je dengan sunway. masa dalam kereta lagi jeny dah sibuk nak makan tutti frutti. betul-betu buat aku rasa on the sport macam orang mengidam. sampai je terus redah cari tutti frutti.





adoyai. tengah duk tekan-tekan huruf ni pun teringat lagi kesedapan tutti frutti ni....ermmm sedap..sedap...sedap!







 


 

 nampak tak cari muka-muka nikmat dari kiteorang.







tak cukup dengan itu aje. lepas shopping, jalan, window. lapar lah pulak. so makan lagi di popeye. Nampak tak keseleraan jeny.





ini menu breakfast pagi tadi sebelum pergi kerja...urmm..yummy

p/s; buat entry ni baru perasan saya sangat banyak makan sekarang. patut la dah berat badan dah mencecah 54kg.
Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

2 comments: