Tahun Baru 2012!!

Assalamualaikum WBT....

Perhatian!!
Jangan sesekali masuk toilet pada jam 23:59 malam ini, kerana anda akan keluar pada tahun depan...
~  Welcome 2012  ~


Tanamkan azam dan tetapkan matlamat.
Tapi jangan sampai x tercapai.

DREAM more
COMPLAIN less
LISTEN more
TALK less
LOVE  more
ARGUE less
HOPE more
FEAR less
RELAX more
WORRY less
BELIEVE more
DOUBT less
WORK more
PLAY  less



Continue Reading 1 comment

ML Mega 2011 Final cukup rasa





 

 



Tahniah OSBON. Juara ML Mega 201.
Gelak guling-guling tengok aksi diorang ni. Sokong komen Dato siti " kebangkitan senior pelawak negara"



Continue Reading No comments

End Year Mega Giveaway


Assalamualaikum wbt.



klik banner untuk join!!


Tarikh akhir : 31122011




Continue Reading No comments

Wordless Wednesday.






Continue Reading No comments

Nsa Shopper

Assalamualaikum wbt.....:)
Btw, hari ni nak kongsi ngan korang sume mengenai this one online shop
saya dulu tak tahu pun kewujudan kedai ni. but then after i get to know the shop and its product and especially promotion, i highly recommend for muslimah fashionista to have a look at this shop.
you guys can click here to find out more about this shop. Nsa Shoppe

 Promosi yang ditawarkan sekarang ; Long Dress Gorgeous only RM100

 
 




 



 



P/S; Include postage and package only just Rm100. Berbaloi-baloi so jom order!!



Continue Reading No comments

Dato Siti Nurhaliza Madonna Malaysia??

Assalamualaikum WBT....
The front cover of GLAM magazine which featured local diva, Dato Siti Nurhaliza Taruddin.
The picture uses the concept of sexy western singer, Madonna and will be published on January next year.








*OMG*



Continue Reading No comments

Dari Hati Wardina Safiyyah

Assalamualaikum WBT...
ada sesiapa sama macam saya??  peminat tegar puan.wardina??
 Wardina is an accomplished actress, host and model. 
Ranks among one of the most popular celebrity in Malaysia,
recognized not only by the Chinese and by the Indian at large.
yup..yup Wardina itu lah..Wanita cantik seindah nama.Wanita dengan personaliti indah dan cukup disenangi.Antara ikon malaysia yang boleh dijadikan idola malaysia sekarang. sinonim dengan imej keibuan yang prihatin dan menjadi ikutan. Disebalik kelembutan yang ada dalam diri wanita bernama Wardina ini ada ketegasan yang tersembunyi, beliau merupakan antara yang bersuara lantang, tidak gentar dalam berbicara.

 Diwujudkan sebagai langkah untuk berkongsi luahan hati melalui tulisan, vlog dan gambar. selain juga untuk berkongsi ilmu. Semua peminat pun mesti tahu yang Wardina antara yang aktif bertwitter dan berfb dalam usaha berdakwah dan berkongsi pendapat.









“Hidup ini satu perjuangan. Life is a struggle …Mari berjuang untuk memperbaiki diri. Berjuang untuk mencari ilmu dan menghiaskan diri dengan akhlak dan adab. Supaya InsyaAllah kita beroleh Taqwa dan mendapat ketenangan hakiki di dalam jiwa. Tidak cukup dengan hanya menjadi seorang Muslim. Kita seharusnya berjuang sedaya upaya, untuk menjadi seorang Mu'min! ” - Wardina Safiyyah -


Facebook; Wardina Saffiya Fan Page
website; Dari hati Wardina Safffiyah





Continue Reading 2 comments

The Ladies Photographer Giveaway



cik lady diyana




Continue Reading 2 comments

Tote Boutique Giveaway



Continue Reading 2 comments

Fantasticpieces Giveaway



you want  it, you'll get it.




Continue Reading No comments

First Give Away by Puteri Mahat & Lina Shaari






Continue Reading No comments

Little Attic Art Giveaway

Assalamualaikum WBT


How to join??
all tou need to join this.Firtly, make a post about this giveaway. Just copy and paste this post on your blog or wall and link to this page

Who can join??
Anyone, Blogger or facebooker and anywhere tou are

Prizes?
Little attic art' product
( 3 Lucky Winner will be picked randomly and winner will be announce on 30th dec 2011)

Deadline?
28th dec 2011

GOOD LUCK EYERYONE!!



Continue Reading No comments

Giveaway Raflessia Collection

Assalamualaikum WBT....
Join giveaway tengah2 pagi jom!! sebab tawaran hadiah sangat lumayan.
1 botol vco + shawl ( RM69.90) untuk 3 pemenang bertuah.



Kepada penggemar shawl ini ada berita baik untuk anda.
Kalau korang nak lagi gorgeous, wajib korang terjah blog cik Raf kat bawah ni:
 Bagi sesiapa yang pernah melawat blog cik Raf  Raflessia Collection mesti dah tahu yang kat blog cik Raf korang boleh dapat shawl dengan harga paling murah secara online, boleh dapat tip percuma, boleh belajar cara pemakaian shawl siap dengan video *femes ko jah masuk youtube. dan yang paling penting senang nak berjual beli dengan cik Raf yang tak banyak pantang larang *cekadak.
lagi satu kalau nak kulit cantik macam pelakon korea korang boleh pulak terjah blog kedua beliaw Virgin Coconut Oil.

Latest video dari Raflessia: enjoy!



p/s: berminat nak join giveaway ini?? just klik pada banner di atas.Tq


Continue Reading No comments

The new series of MALAYSIAN BANKNOTE



Assalamualaikum WBT...








RM100 Natural Wonder


 RM50 Agriculture & Technology


 RM20 Marine Life


 RM10 Flora


 RM5 Wildlife



RM1 Tradisional Sport


Continue Reading No comments