Dari Hati Wardina Safiyyah

Assalamualaikum WBT...
ada sesiapa sama macam saya??  peminat tegar puan.wardina??
 Wardina is an accomplished actress, host and model. 
Ranks among one of the most popular celebrity in Malaysia,
recognized not only by the Chinese and by the Indian at large.
yup..yup Wardina itu lah..Wanita cantik seindah nama.Wanita dengan personaliti indah dan cukup disenangi.Antara ikon malaysia yang boleh dijadikan idola malaysia sekarang. sinonim dengan imej keibuan yang prihatin dan menjadi ikutan. Disebalik kelembutan yang ada dalam diri wanita bernama Wardina ini ada ketegasan yang tersembunyi, beliau merupakan antara yang bersuara lantang, tidak gentar dalam berbicara.

 Diwujudkan sebagai langkah untuk berkongsi luahan hati melalui tulisan, vlog dan gambar. selain juga untuk berkongsi ilmu. Semua peminat pun mesti tahu yang Wardina antara yang aktif bertwitter dan berfb dalam usaha berdakwah dan berkongsi pendapat.

“Hidup ini satu perjuangan. Life is a struggle …Mari berjuang untuk memperbaiki diri. Berjuang untuk mencari ilmu dan menghiaskan diri dengan akhlak dan adab. Supaya InsyaAllah kita beroleh Taqwa dan mendapat ketenangan hakiki di dalam jiwa. Tidak cukup dengan hanya menjadi seorang Muslim. Kita seharusnya berjuang sedaya upaya, untuk menjadi seorang Mu'min! ” - Wardina Safiyyah -


Facebook; Wardina Saffiya Fan Page
website; Dari hati Wardina Safffiyah

Aidazura
Aidazura

This is a short biography of the post author.

2 comments: