mcD | Seremban Parade

Assalamualaikum wbt....
Ini sambungann dari entry lepas yang pergi wedding HZ di seremban 11122011 lepas.
Enjoy sangat masa ni. 
Balik dari kenduri HZ kiteorang ttak terus balik.
Sempat  lagi cuci mata di seremban padare * first time sampai sini...haha jakun kot.
Sebab dah lapar dan tambah2 lagi tengah mengidam prosperity mcD.
Nikmatnyerrrrr* terlebih rrr sebab memang nikmat.
yup memang nikmat bila makan dalam mood mengidam.
siap extra dengan Happy Meal sebab geram dengan gift..hakhak
Lastly tak makan pun.Nafsu jer besar.






Yang paling tak boleh lupa...hakhak! *gelak guling2.
Gelak besar dulu sebelum cerita* perangai mintak pelempang
Masa tengah nak order kat mcD.
Belum  pun sempat nak order. Adik cashier sempat mencuri peluang.
"Cantik tudung akak. macam mane akak pakai boleh nampak cantik macam ni??"
OMG!! Lidah kelu jap..
" Ermm tq sis" sambil senyum menunjukkan gigi sebab terkezut.
Adik cashier tu sempat lagi dalam busy dia nak prepare order aku bisik kat telinga kawan dia. haha tapi kawan aku dengar
" dah akak tu pun cantik pakai apa pun nampak cantik"
Order siap!
Aku nak cepat2 ambik order. Tapi terbantut la pulak sempat lagi adik cashier mencuri peluang lagi sekali. Dia sempat lagi tanya lagi sekali. Ok! dah tak boleh lari.
" saya pakai inner kat dalam dan lilit ikut suka * ikut kretiviti " *dengan senyum selamber.
Untuk adik cashier saya mintak maaf tak explain lebih2 sebab saya kesian tengok orang belakang tengah beratur dan nak order. insyALLAH kalau diberi kesempatan dan umur panjang nanti saya buat tutorial untuk semua.so nanti kalau orang tanya saya cuma cakap sila tengok video saya...haha* berangan.
Ini ada video berlaitan isu tudung yang saya rasa menarik dan nak kongsi dengan semua.














P/S ; Pakaian mlambangkan peribadi. jadi bertudung dan berfesyenlah mengikut niat dan syariat yang betul.






Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment