Sweetness | Seremban

Assalamualaikum wbt...
Selamat pagi semua. Punyalah ambik masa lame nak publishkan entry ni.
Tapi sebelum tu nak bagitahu jugak hari ni dah masuk hari ketiga aku kat kampung. Alkisahnya dapat cuti semingu so apa lagi?? haruslah pulangnya ke kampung halaman ibu2 bapak2.
Tapi sehari sebelum balik *11122011 tarikh cantik haruslah ada wedding
Korang baca tajuk enntry kali ni pun dah boleh agak kan aku pergi seremban. 
yup aku pergi walimatul urus staf ICU. Halimatun Zaharah dan pasanganya *dia pilih abang askar.






Kiteorang main redah jer jalan dan betul2 ikut map pada wedding card. selebihnya betul2 berserah pada nasib. fuhh! nasib baik selamat pergi dan balik tanpa kesesatan.
Sampai je rumah pengantin tanpa mempedulikan pengantin, terus kami menyantap masakan tradisional melay yang diorang hidang. Maaf tuan rumah kami sngat lapar.hakhak!
sudah makan menggatal pulak posing kat pelamin.* berangan jadik pengantin jap.
sembat rebut tahta dengan pasangan pengantin.
yang paling best sebab dapat bergambar dengan pengantik yang sangat sporting. 
btw nak ucapkan selamat pengantin baru untuk kak HZ dan pasangan.semoga keka ke akhir hayat. Dan untuk kak Noi tq so much sebab sudi drive pergi dan balik. sayang akak.muahmuahmuah!
~CINTASAMPAISYURGA~




Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

2 comments: