Thursday, January 19, 2012

HafizZainal Contest - senyuman mahal II

Assalamualaikum bloggers

Syarat-syarat contest
1. buat 1 entry bertajuk HafizZainal Contest - senyuman paling menawan II 


2. Letakkan banner contest dan link ke entry contest





3. letak gambar senyum paling menawan
* Gambar sorang2 atau ramai2 
*nak letak labih dari 1 gambar pun dialukan.




4.Jawab soalan dibawah dengan jelas dan ringkas.
 
* Ceritakan kenapa anda rasa gambar anda sangat mahal?
  gambar ini ada senyuman mahal sebab ist time aku pakai lipstick merah menyala.

*kenapa anda berminat join contest ini?
 aku joint contest ni sebab aku memang suka senyum dan cuma nak cuba nasib.
tuah ayam nampak pada kaki, tuah manusia??

* apa 1st impression anda pada orang yang memakai braces??
 diorang ada masalah gigi. Dulu diorang tak cantik/ hensom tapi bakal jadi cantik/hensom.

5. sila like Blog dan Fan page Hafiz.
7.Linkkan entry anda ke blog hafiz.

Hfz akan upload gamba korang dlm
fanpage Hfz utk mintak pendapat ramai.
So, korang boleh la ajak kawan korang
ramai2 like and comment kat pic korang mane
laa taw, bleh buat Hfz realise yg gambar korang ni
patut menang  but dont worry, 
pemarkahan bukan berdasarkan jumlah like ok.
I't's just to give some kind of impression to me je =)
 Expired date : 10/2/2012 sebelum pukol 12 mlm






1 comment: