Butik mama

Assalamualaikum wbt...

Entry ini just untuk review yang menarik tentang butik mama dan amat sesuai untuk wanita yang sangat mementingkan kecantikan tapi still boleh tampil sangat sopan. Aritu aku adalah jugak belek-belek banyak blogshop. Biasalah perempuan, kalau bab nak cantik, menghabiskan duit dengan online blogshop memang tak sah. Aku adalah one of them laa. Memang dah lama berkenan di hati nak try collection dari Butik Mama. Nampak macam cantik bila orang pakai. Model pakai memang la pun cantik.



 Apa yang aku rasa sangat best lah pasal Butik Mama ni sebab design baju, jubah dan hijab diorang sangat berkualiti dan yang paling penting boleh mix and match terus hijab dengan baju yang korang akan pakai nanti...fuhhhh siap boleh dapatkan tips lagi dari staff diorang.


Yang kat bawah ni antara koleksi 2012 dari Butik Mama.




jom shopping dan cuci mata di Butik Mama.




Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment