Sunday, February 5, 2012

Secreato receipeadoooo!

Assalamualaikum wbt..
I am glad today i've got the to the chance to make my self to borders.huhu
why? wait nanti saya cerita.
Since dah teringat dan teringin teramat sangat kat secret recipe sampai terasa macam banana choholate*my febret kat bawah ni mengalir masuk slowly dalam esophagus sebelum dicerna.
huhu nikmatnyee.




 Really yummy!
Bila jauh dari family ni menagarut betul cara makan saya. 



Makan dengan comot sampai tak hengat dunia.
Dunia belum berubah ~lalala~



Makan dengan my BBF....dan handphone buruk dia yang banyak berjasa...say tq to sony E




Alang-alang dah cerita pasal Sc ni, nak hebohkan jugak sempena bulan valentime Sc ada buat promotion baik punye...from 5feb to 15feb 2012...so jom join me.!
i am craving ny fave banana choco...really yummy!


No comments:

Post a Comment