Gathering

Assalamualaikum wbt
Tengah boring kat bilik dan sambil makan chocolate banana cake from secret recipe yang sangat mengiurkan yang memang sedari tadi melambai-lambai, memanggil-manggil saya menjeling, memanggil dan diharuskan mengalir ke esphagus then berlalu ke gaster....urrmmmm nikmatnyeee. nyumnyumnyum :) melekit tangan....OmG! life sooooo sweet
Sambil tu jugak tangan ni gatal je menekan-nekan papan kekunci dan opsss terus memaksa saya melihat gambar-gambar yang terpapar di screen. Urmmmm menarik ni. Baru sedar banyak betul gambar-gambar kenangan saya. Maka tercetuslah entry ini. hehe :)
 


 Menarik pulak bila tengok gambar kiteorang pergi makan ni. Mungkin sebab perut ni dah mintak diisi! hurrmmm makan je arini. kalau dah cuti memang da jadi tabiat pulak. Tettt!!!!  salahkan perut biarpun nafsu makan memang yang melambung.




saya, kak u & laili. kami penggemar steamboat. ngeee :) biarpun hakikatnye ambik jer banyak tapi makanye tak habis.




Ramainyee kan? suka sangat bila dapat berkumpul dengan kawan-kawan dan makan something yang baru.
Bajet urban sophisticated with a fusion of Asian Oriental



Ini perangcang majlis on that day.  kakak sportinh habis aka rock habis. yang sebelah kak yong tu kak tuya. suka dengar bila dia cakap. suara dia sedap :)



Jom makan. tapi jangan la dimakan terus kena la steam dulu. da terang-terang suma tu mentah kan nanti ada jugak yang dapat hepatitis A, B,C, D, E....(&&%#$@!*


Anak ibu makn dengan sangat sopan *thump up



*Rolll eyess* so fresh



Ni la jadi kalau makan sambil cakap :0



Please dont stay away ni bukan cerita hantu raya. kiteorang tak bakar kemenyang pun tu asap umtuk pencemaran udara! kiteorang yang sumbangkan. sekian terima kasih



Lihatlah wajah-wajah kesayangan hamba...opsss wajah-wajah kekenyangan.



Ni betul-betul kenyang :)



Yang comel-comel ni pun makan banyak! yang tak berapa comel lagi laa kuat makan.



Sambil makan jangat dilupa orang tersayang, peminat-peminat...hekhek ada ke peminatnyer? btw hp tetap di tangan untuk membalas teks dari tersayang..huhu muka bahagia bila teringat dia (> = <)
tengokla senyum pun da tak betul...tapi hati tetap sentiasa bahagia....txk tipu ok!



ini iklan paling besar kalau korang pergi steamboat kat cheras. tak percaya? bolah la pergi usha nanti k. then teks kita jumpa ke tidak k!



Kak yong macam nak ambik gambar pasport jer! hakhak
pict 1



pict 2


pict 3



pict 3. finally she smile. :)



Hilangkan penat makan dan mengunyah anda dengan bergambar. dah penat berganbar nanti boleh sambung makan balik untuk 2nd cycle.



Rasanya ni dah 3rd cycle. muka masing-masing dah tak larat nak telan.



Kekejaman di sini. perhatikan. dia mencubit pipi adiknya seperti yang saya buat pada adik saya bila saya geram...hurmmmm tomeynyeee :)



last sekali kita basahkan dan sejukkan esophagus dengan makan aiskrim. hrmmm saya paling suka yang perasa jagung. sedapnye.



Dah siap makan kita sambung bersembang pulak. macam esok dah tak jumpe jer. padahal mata dah mengantuk sebab kekenyangan ni. :0



Olololo...tomeynyeee dia. ini kanak-kanak ribena ;D

Teringin nak berkumpul dan makan ramai-ramai macam ni lagi. Tapi bila?






Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment