15 Mei 2012...turning 23

15th May 2012. It was my birthday! Thank you all for the lovely birthday wishes sent through phone calls, SMS, Facebook messages, and the list goes on. I am 23. So welcome 23 age  goodbye 22 age.that number freaks me out.. I'm only a year away from being in the quarter life age group. *Haha gelak jahat
i won't wish any gifts. i won't wish any surprise. I'm wishing God give all the best for me, for people i love, and people who loves me ...





Wajah 23 age  >" "<

Untuk keluarga tersayang, terima kasih kerana sentiasa ada untuk saya dalam waktu susah dan senang saya.  Kerana korang saya masih kuat disini walau dilanda badai yang kuat dan saya harap saya akan terus kuat untuk sepanjang perjalanan saya nanti.

Untuk kawan-kawan. kawan sekolah, kawan satu kolej dan kawan satu hospital saya ucapkan terima kasih sorry tak dapat nak sebut nama korang sorang-sorang. kalau tulis jugak sampai esok tak boleh nak post entry ni...hekhek. apa-apa pun korang emang terbaik untuk saya. Maaf kalau ada kekurangan dari saya. saya cuma manusia biasa yang tak lepas dari kekurangan. peace

untuk frenz di fb, blog, tweet dan lain-lain lagi di alam maya. terima kasih tak terhingga saya ucakpkan kerana sangat prihatin dan teruskan menyokong saya. tak lupa kepada silent reader blog jugak. jasamu dikenang.

kepada cikgu, doctor, lecturer dan pengajar yang lain. Terima kasih untuk semua yang telah dikongsi dan selamat hari guru. Cikgu sekolah renfdah tu musti dapat banyak hadiah hari ni kan?? suka la tu

Ucapan dah macam orang menang AJL je kan

 Ya Allah.. di sini aku sebagai hambamu yang hina dan kerdil ingin memanjatkan kesyukuran ke atas diri-Mu atas segala kerahmatan dan nikmat yang KAU berikan kepadaku. Aku tahu aku bukan hambaMu yang terbaik, tapi aku akan berusaha untuk menjadi sebutir mutiara di akhirat kelak..Ya Allah, tidak kira seteruk mana sekalipun dosa yang aku lakukan, kau tetap berada di samping aku! Kau selalu membantu aku ketika aku lemah longlai dgn segala masalah dunia. Aku slalu lalai dgn segala urusan dunia ini..Terima kasih atas nikmat umur yang kau berikan pada ku. Selama 23 tahun kehidupan aku di dunia pinjaman mu



 Craving for my favorite Banana Coklat Cake


Special letter and wish from my sayangness



thank youuu sooooo much to everyone who wished beautiful wishes for me via call, text, email, facebook, twitter and instagram today! Because of you guys, turning 23 ain't a bad thing afterall! :D keep to Love me
.



Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment