BarakAllahu lakuma wabaraka 'alaikuma wajama'a baina kuma bilkhair

Assalamualaikum wbt and Hello

 Whats up? sihat ke? saya alhamdullilah sentiasa sihat dan ceria. alhamdullilah :) today is sunday, and again i'm enjoying my weekend alone here. bangun pagi, basuh baju, jemur baju, make a cup of tea, toast 2 bread and ate it with butter and sugar *favourite*, online, checking email, sapu sampah and yeah same routine every week. oh mandi? not yet huehuehuehe :p its too cold today and i don't feel like taking a bath yet. lepas update blog ni kot....hekhek boleh kan? tapi saya still bangun awal kan. orang tua cakap lepas subuh tak elok sambung tidur nanti rezeki tak masuk. so jom buka tingkap luas-luas bagi rezeki masuk...ngeee

 




FB, Tweet, blog semua page ada cerita cinta diorang sekarang btw "I pray and wish happiness for both of you on your wedding day; I hope you are the ones from the story that says - Happily Ever After" :)  Irine Nadia & amirul dan juga pasangan Irma Hasmie & Redza syah Azmeer congratulations.

Ok tutup cerita kahwin. ini pun cerita semalam jugak. Semalam kak tura *president icu tanya nak join ke Steamboat dengan budak-budak icu dekat cheras? saya jawab cakap tengok dulu laa kak..sebenarnya peratusan nak pergi just 30% je.hekhekhek  sebab apa? sebab best friend saya takder 2 miggu sebab pergi induksi so tak kan nak pergi tanpa dia. saya dah terbiasa la berkepit dengan dia. rasa pelik pulak kalau keluar tanpa dia kan? 

So lepas fikir punya fikir. ok la saya join. Sebab kesian diorang dah pujuk-pujuk. tak sampai hati pulak nak cakap hakikat yang sebenar. After magrib bersiap dan kiteorang konvoi ramai-ramai dalam 5 kereta pergi  QThai cheras. tapi disebabkan jammed after 45minute baru la sampai. Fuhhhhh! sangkut tapi bagus jugak  at least kerana tersangkut tu la saya rasa lapar teramat pulak. Masa kiteorang sampai dah ada ramai yang datang dengan family dah sampai dulu. So ini ajelah gambar-gambar yang sempat diambil.


Meja kiteorang yang tak ada grill. hurmmm sedih sebab saya lagi suka grill dari steam. Tapi tak per tak allergic pun :) yang paling kiri tu president kiteorang dan orang kuat MCIS Zurich jugak.


Icu team and Family. Semua comel-comel belaka


 Tengokdiorang  meng-grill dengan senang hati. tak aci!


 Bila dah tak boleh nak telan semua seafood kat depan mata. Disebabkan konsepnye eat all you can so jalan-jalan la tengok apa lagi yang boleh dimakan...hekhek. nasib baik jumpa aiskrim tu. 




Aina, MLT staff ICU yang sangat rugi malam tu. tahu kenapa?? dia tak suka seafood. sangat rugi kan. then itu MLT jugak a'an, badan kurus tapi makan lagi banyak dari saya. Temuknyeeer saya!


 ini lah buktinya.



Restauran Sri Q Thai
Lot 30632, Jalan Tun Perak 5, Taman Tun Perak, Kuala Lumpur, Cheras
Tel: 03-9105 5080 (for reservation)Operating Hours:
Mon-Sun: 5pm - 1am
  • Place: Restaurant
  • Cuisine: Thai
  • Serving: Main Dishes / Course, Seafood
All our food are served HALAL. :)
untuk Map direction tekan sini

28
Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

6 comments:

  1. jeles tgk sume dah kawen.. nnt kak aida kawen jemput tau :p

    ReplyDelete
  2. mula2 rasa nak kawin tgk gambar cantik pastu rasa lapar tgk gambar makanan.hehe ;)

    ReplyDelete
  3. wah. makan besarrr. hehehh

    ReplyDelete
  4. akak bila pulak nak kawin?hehe ^_^

    ReplyDelete