Something

Assalamualakum WBT
Oh my! I’ve missed blogging. I have so many things to write but I just couldn’t find the time and now, it’s all slipped my mind...teheee. so the solution is saya buat satu entry dan ceritakan saja apa yang teringat..boleh?

Alhamdullilah my sister getting better now.  Sempat jugak saya balik dan jaga dia dalam pantang. Kiranya macam menyelam sambil minum air. Balik kampung dan menjaga orang tersayang. Rasa lega sangat bila dapat tengok sendiri keadaan dia sekarang. so for my sister, be strong. i know u will, insyaAllah if Allah permits, one day soon there will be another time again for the baby and have a good rest. Allah maha kuasa.

Jumaat lepas ada majlis di tempat kerja. Majlis doa selamat sempena sambutan bulan ramadan dan untuk keberkatan tempat baru. Ada bacaan yassin dan solat hajat jugak. dah lama rasenya tak merasa majlis-majlis macam ni. tiba-tiba teringin nak ada kat kampung sebab biasanya majlis-majlis macam ni selalu diorang buat kat kampung.



 

nice to be together again

so next nak ucapkan terima kasih untuk kak mastura sebab pergi jauh-jauh pun still teringatkan saya. dia belikan saya ni di vietnam.



simple tapi saya hargai sebab ini tanda ingatan. so she said  " to all ajk icu night, tq for making icu night come true...from president icu

Sebelum balik kampung last weeken saya sempat shopping online. tapi hurmmmmm!!!!!
Banyak betul masalah kalau beli online ni. firts masalah masa nak buat atm transfer ke akaun owner, resit tak keluar and langsung tak ada warning sebelum saya transferkan duit ke akaun owner macam selalu. Dah risau sangat tau!. then saya try buat mini statement bank tapi sungguh menyedihan bila langsung tiada statement yang saya dah buat transfer ke akaun lain...tapi total balance berkurang. ishhhhh dugaan betul.

tapi nak ke taknak kena jugak inform owner so bagitahu je la. nasib menyebelahi bila duit yang saya transferka dah masuk akaun dia lepas dua tiga kali check...hurmmm!




Then bila saya dah berusaha sampai macam tu. sampai sanggup keluar untuk dapatkan mini statement keesokannya tapi fail jugak.....tahu tak apa yang jadi???? Bila barang dah sampai, sangat  #@%$^%&* nak marahh sebab owner cakap size fits S-M tapi sangat sedih bila saya pakai nampak macam giant. macam saiz L-XL..sangat sedih!sob...sob tak tahu apa nak buat dengan baju ni sekarang. Let go? kalau korang nak please email saya. saya bagi harga murah-murah je. so next time beringat dulu sebelum beli secara online.Bukan semua orang boleh dipercayai kan??



ini Tiara kurung yang saya maksudkan. sangat cantik kan? tapi saya saya terlalu slim dan rendah untuk dia. hekhek. sesiap yang berminat boleh email saya aidazurasadzi@gmail.com. Material shiffon dan skirt tu soft satin, black+white, Dress  (Length:107cm,Bust:51cm, Waist:47cm) Skirt (Length:101cm,Waist:32cm elastic)


Sebelum balik kampung jumaat lepas sempat jugak makan dan hang out pergi i-city. Just jalan-jalan, cuci mata and snap gambar then balik. hati masa tu still risaukan my sister...hurmmm OMG!







 



i wore Thepoplook and i like wearing flats now  <3


Came back for work and found this!!! birthday present addressed to AIDAZURA....OMG! again


IT’S SO BIG I WANNA FAINT!!!!!

Apa yang paling best masa balik kampung lepas. My mum kemaskan rumah. susun elok-elok, letak pada tempat yang sepatutnya, hapuskan baju-baju yang berlonggok dan menyakitkan mata. so next kiteorang plan untuk beli  bedroom  set untuk bilik saya. Then nanti kalau ada orang luar or family sendiri nak tumpang duduk rumah tak ada la kalut nak mengemas. Selesai satu masalah dan apa yang best untuk saya sendiri sebab sebelum balik lagi my Mum dah bagitahu siap-siap ada something untuk saya. nak tahu tak apa yang my mum maksudkan? kalau nak tahu kita jumpa lagi untuk next entry sebab saya dah penat sangat. Gambar bawah ni ada kaitan jugak untuk next entry.




Dah lama sangat matlutfi tak buat video baru kan? lama sangat sampai muncul-muncul je rambut dah panjang. lAMPU TANDAS ROSAK.....alamak!!!!! apakah????  so jom layan!



before i forget.....selamat menyambut ramadan





Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

1 comment:

  1. Slm aka,sy pon jd mcm akak jgak,dah transfer duit,tp resit tak kluar :'(( so,boleh mntak diorg check kan ek?boleh ke cmtu? :)

    ReplyDelete