Friday, August 31, 2012

Entry beraya 2012 part 1

Assalamualaikum wbt...

Entry beraya part 1....orang lain dah update part raya ni dah sampai 3,4,5 part tapi saya baru terhegeh-hegeh nak update...teheee :) almaklumlah....saya bukan orang terpilih yang dapat beraya dengan family tambah dengan dapat bersama dengan orang-orang tersayang. untunglah korang!



Ini suasana malam raya untuk orang yang terpaksa menyumbang bakti untuk masyarakat macam saya..hukhuk :( Lokasi: A&W jalan TAR. waktu: iftar. tujuan: Last minute Shopping.



Juadah berbuka untuk last day puasa :)



 Favorite :)


  
2 minit selepas order "cantik, menarik, da bomb"


  
30 minit selepas order. tinggal lagi 15 sebelum waktu berbuka. "tak lalu dah nak makan"




Ini pulak suasana kelam dan kabutnya orang yang dah seminggu beraya dengan patient baru dapat balik kampung. Handbag tu kalau boleh saya nak muatkan semua barang sebab kalau boleh nak bawak balik semua baju sebab ingat dapat cuti panjang....tapi apakan daya daya cuti 4 hari jer.



Ini suasana Breakfast sebelum balik kampung.lepak McD, makan, reading, on9 and sleep.



Dan ini dia kuih raya pertama yang berjaya masuk ke perut di pagi raya. Adoyai sedih. then bila sampai ward alhamdullilah semua orang bawak makanan. btw nak ucapkan tq so much untuk semua akak-akak, adik-adik dan abang-abang yang sediakan juadah raya. :0




No comments:

Post a Comment