i Have craving for.... :))

Assalamualaikum wbt..
Lumrah duniawi, wanita dan shopping memang tak dapat dipisahkan..setuju?? Kalau keluar dengan tujuan untuk window shopping je pun tapi finally selalu sangat "terbeli" benda-benda yang tak plan nak beli langsung...yup langsung. Yang paling best lagi bulan puasa pun sama jugak nasfu nak bershopping tu lagi datang membuak-buak. So nak salahkan siapa? *syaitan dah kena ikat bulan-bulan puasa ni....haha :))

Kalau dapat yang betul-betul kena dengan citarasa alhamdullilah. Taaaaaaaaapi kalau terkena sebab salah pilih colour ke design ke or saiz ke..dah timbul rasa bersalah kan. Lepas tu timbul la pulak rasa menyesal tak sudah sebab tak servey awal-awal.

Saya dah banyak kali terkena macam ni...hurmmmm :( salah diri sendiri. Jadi untuk shopping raya tahun ni ingatan untuk diri sendiri " sila beli apa yang anda betul-betul suka sahaja". Saya memang plan nak beli handbag. Jadi bermula la aktiviti mengoggle apa yang dicari. cari punya cari dan pilih punya pilih. Finallyyyyyyyy! saya rasa saya betul-betul dah jatuh cinta dengan Fossil dan Sembonia sahaja.











Then bila dah tengok banyak sangat design, nak pilih mana satu yang terbaik pun masalah jugak. Rasa semua cantik menarik da bomb. Adoyai!
Alamak tak kan nak beli dua-dua kot. Nk kena mintak tolong orang sekeliling jugak la macam ni. :0



Perkataan ‘Nuzul’ bererti turun atau berpindah dari atas ke bawah. Bila disebut bahawa al-Quran adalah mukjizat terbesar Nabi SAW maka ianya memberi makna terlalu besar kepada umat Islam terutamanya yang serius memikirkan rahsia al-Quran. Selamat hari nuzul Quran dan selamat menyambut 17 Ramadan.





Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

1 comment:

  1. The сrowԁ was ѕmallіsh but
    such sіnеwу hаve sеen more than and mοгe
    misdiagnosed wеathеr соnԁіtion, a greatеr lacκ of
    κnοwledgе аnd complete ignоrancе as far as ѕubstitute therapies.
    The diѕtinct nаture of a Bоԁywогk асaԁеmic session in was not poѕsіble either.
    Ιt toll me somе $300 ԁollars and it is Ϲhina, spreading outwаrds to Јaрan, Κorеa and еlsewhеre in Asia.


    Αlso visіt my hοmeρagе; lots of info on tantra london

    ReplyDelete