Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012

Assalamualaikum wbt

Hello Angels. Happy Eid Mubarak!. Wow, how the time flies so fast. Soon we are going to celebrate Hari raya. So Speaking of Eid, have you ladies sorted out your Eid outfits yet?



My baju raya ♥ :) . Tak tahu raya ke berapa baru dapat tersarung kat badan  :0 Dressing up can be affected by your mood or the other way around, your mood being affected by the way you dress up.




Haha ignore my silly ugly face, was too excited actually hehe. 


i would like to take this opportunity to wish all my family member, relatives, friend, and readers a very happy Eid Mubarak. i'm sorry for all thing that i've done wrong all this while. I'm sorry if my reaction has hurt you.I am truly sorry for that. Trust me im just a normal human being that will never get escaped from doing mistakes. Again, i am verrrrry sorry, ikhlas ni :')

So raya for this year, after seminggu baru dapat balik kampung. biasala bertugas untuk negara. Tapi insyAllah lepas kerja esok mungkin terus bertolak terus ke Ipoh. Beraya di sana dan keesokan akan balik bekerja lagi. More pictures and raya update soon. Kalau.rajin.lah.ha.ha.ha :P

Korang dah tengok belum iklan dari Kementerian kesihatan?? saya pun Baru je tengok tadi. Betullah bagai apa yang dikata dan itu lah sebenarnya hakikat kejadian di hari raya bagi yang perlu berkhidmat untuk masyarakat. Jadi sama-sama kita hargai jaga mereka ok??






Minnal Aidil Wal Faizin, Happy Eid Mubarak to all my muslim brother and sisters who's celebrating it all over the world! Have a nice one ♥


p/s: and last is hope u know that i love to collect angpow...

Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment