Sharing is Caring

Assalamualaikum WBT

Pejam celik pejam celik Alhamdullilah dah masuk 2 minggu kita berpuasa so it means 2 weeks left for ramadan. How time flies kan? So how has your Ramadhan been so far? Well Ramadhan kali ini sangat best sebab i have more time for myself, my career and most importantly untuk ke surau for terawih. Disebabkan memang dari awal lagi dah dapat tahu saya memang tak dapat balik raya untuk tahun ni so saya tak beria sangat buat preparation untuk raya. InsyAllah raya ke5 baru dapat beraya di kampung  :( sedihhh

 


For those yang tak dapat beraya di kampung macam saya dan yang paling penting terpaksa berkhidmat semasa raya nanti jangan sedih-sedih, nasib kita sama sahaja. yang penting bonda saya cakap kena ikhlaskan hati sebab kerja pun satu ibadah. Jadi untuk mengurangkan rasa sedih tak dapat beraya di kampung tahun ni saya ceriakan sambutan ramadan.Ceriakan macam mana??? that why tajuk entry sharing is caring sebab saya nak share promotion sepanjang bulan ramadan.




 for more information www.secretrecipe.com.my. Untuk sesiapa peminat fanatic SR ni takkan la dalam bulan puasa ni korang makan SR tak cecah RM30 kan? so why not kalau korang try contest ni.Tuah ayam nampak di kaki tapi kalau tuah anda?? Antara promotion untuk fast food lain tengok la bawah.








So jangan takut kalau keluar shopping mana-mana tau. Takut nak kena keluar belanja banyak sebab takut makanan mahal ke, susah nak dapat makanan sebelum waktu berbuka ke. Sekali sekala dapat makan di luar sambil shopping barang untuk raya adalah satu nikmat jugak tau. Akhir sekali special untuk penggemar Baskin Robbins dan sempena sukan olympic



Baskin-Robbins has promised free ice cream to celebrate the success on August 8th at all 61 its outlets nationwide from 8pm til 10 pm.The ice cream treat is one of the 'Dreams of Gold' inniative from Baskin-Robbins through Media Prima Berhad's special programe for the 2012 Olympics.To claim your free treat just head on to any Baskin-Robbins outlet and choose from the 31 flavours available.A total of 30 Malaysian athletes were sent to compete at the London Olympics.Only the badminton and cycling teams remain in contention for medals.



so i guess that's it for now. tq for reading this entry and may Allah bless u! happy ramadan kareem.


Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment