A day full of blessings and laughter.

Assalamualaikum wbt...
fuhhhhhhh!!!!! akhirnya ada jugak masa nak berblog. adoyai! seminggu menjadi orang lain. Sibuk kemain lagi. Setiap hari balik dengan muka ketat sebab hari-hari jadi orang yang kena bangu awal, berebut bas dengan student, dengar lecture dari pagi sampai petang sampai boleh tidur, bangun, minum, makan, present, tidur balik, then petang pulak nak kena mengadap jem..OMG!! sambung lagi kena buat assigment and study untuk pesent esok pagi. Pukul 10 jer mata dah mintak diri nak berehat katanya. Seminggu yang buat saya rasa sangat bertuahnya saya bekerja shift setiap hari.

A day full of blessings and laughter,funny moments and lots a lots a pictures!! That's what happened on my last weekend





    yess! Big Apple The Garden. melepak dan menternak lemak selepas majlis jamuan raya di hospital.


 

cik Wani en. tunang


 

1utama. Buat macam rumah sendiri. Masa ni dah sakit kepala sangat-sangat sebab tak cukup tidur tapi menggatal keluar berjalan tak ingat dunia  dan tambah lagi masa di Big Apple saya order cappucino, makin berdenyut-denyut kepala.







Esoknya, ada date pulak dengan kesayangan, kak u. Jalan punya jalan sambil jalan sambil tengok dan cari apa yang patut digrab. Lupa pulak nak cakap misi utama sebab nak kena beli kasut kerja untuk kak u. orang pregnant kena pakai kasut yang betul-betul selesa bila bekerja. betul tak? so kiteorang dicide pergi Studio R, Mid Valley. Jalan dah tak tengok manusia sekeliling tapi rupanya ada yang memandang kiteorang. so, ada yang menegur. hahahah!!! yess kak tuya is here. Finally kiteorang dating bertiga. shopping, makan, cuci mata sampai penat.









I finally own Instagram account. a great medium to share photos. I am such a photo addict. I prefer photo blogging than word blogging. photo is a silent, still moment between you and your camera. somehow memory will fade, let the photo become the solid prove and let the memory remain there. Here are some of the recent photos I took to feed my Instagram. If you'd love to follow me do search cleoptara_aidazura!!



Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment