Sunday, September 2, 2012

special thanks

Assalamualaikum WBT...

Hello Angels . Happy weekend! It's sunday today and really nice whether outside. But I'm very lazy to do anything. Its 14 syawal already . Wow, how the time flies so fast. I know it's too late to write about my birthday. I already said thanks through my fb (I recieved sooo many mentions and birthday wishes, happy! eventhough I couldn't reply 'em one by one, I'm sorry)  but once again , Thank you so much for remembering my Birthday, and for all the wishes. It really means a lot for me :) Allah blesses you all :) Here are some of the things I got from my "awesome people". So Lets checkidout !


 
my 23rd Birthday. saya bersyukur sangat-sangat sebab Allah maha pemurah, Dia temukan saya dengan hamba-hambanya yang sangat pemurah dan baik hati dan jugak setiasa melindungi saya dari kesusahan. Alhamdullilah. :)

 
klasik earing...lovely!


Ingat lagi tak pasal kotak ni?? baca sini something sebab ramai sangat yang bertanya apa isi dalam kotak ni yang tersadai atas locker saya seminggu semasa saya balik kampung. so saya dengan berbesar hati nak tunjukkan isinya ni.




 suprise!!!!



i dapat mashimaru..hekhek rasa macam baby pulak bila dapat benda sweet macam ni! mula la perangai pun nak jadi macam budak-budak je ni.


 
 perfume DKNY fresh blossom


Yang paling best siap berpacking sekali dengan parkson voucher rm30...warhh boleh sambung shopping :)


 Reebok sport shoes. Orang ni memang nak saya kerja kuat ni. Belikan saya kasut kerja.


 Lukiasan dari best friend, Hafizal. tiap-tiap tahun hadiahkan something yang berseni-seni untuk saya tapi saya tetap buta seni...ngeee :0



Last but not least. Paling saya suka. OMG!! I got samsung galaxy S3....Warrrhhhhhh tq sangat. Impian tercapai. :)


Sama seperti tahun-tahun lepas saya pun akan hadiahkan diri sendiri dengan apa saja yang saya suka sempena hari lahir sendiri. Jadi kalau korang still ingat dengan entry ini *i have craving for.














Yup! Hadiahkan diri sendiri dengan sandal from CarloRino dan tato bag and slim bag from sembonia.




Selamat Hari lahir untuk diri sendiri dah doakan semoga saya sentiasa dikelilingi sahabat yang terbaik. tahun yang bermakna untuk saya biarpun pada hakikatnya banyak yang saya terpaksa korbankan untuk orang lain dan saya harap tahun-tahun akan datang juga akan ada seribu kemanisan menanti saya. InsyAllah

 

No comments:

Post a Comment