Hari Keluarga ppum 2012

Assalamualaikum wbt..
Entry Hari keluarga ini sepatutnya dah sebulan saya post tapi disebabkan kurang perhatian pada blog, jadi hari ini barulah berkesempatan nak menulis entry yang dah basi ni. Memang teruk.

Hari keluarga PPUM memang setiap tahun diorang anjurkan tapi rasanya mungkin ini first time saya post entry hari keluarga sebab setiap kali hari keluarga setiap kali tu jugak lah saya terpaksa bertugas. Dah masuk tahun ke 6 jadi warga PPUM baru berpeluang. Sangat teruk kan? Then macam mana pulak saya boleh terjoin hari keluarga tahun ni??

Bagi yang friend dengan saya di FB atau Follow Cleoptara_aidazura di Instagram.  Sure korang dah tahu yang saya baru saja join kursus induksi under PPUM. So disebabkan hari keluarga jatuh pada tarikh saya dalam induksi jadi nak atau tak nak memang kena join sebab ini semua adalah markah untuk lulus kursus induksi. For the next entry insyAllah saya akan ceritakan pengalaman kursus induksi saya yang super tension pada awalnya tapi finally rasa sangat susah nak berpisah.


 Welcome

  Perasmian. Perehhh!!! berasap-asap

Acara pembuakaan. Tarian 1 Malaysia kot. tak sempat nak tengok pun sebab datang terlambats sikit. Dah habis tari menari baru saya sampai. Then sibuk pulak cari mak cik yang pegang kedatangan. sangat nakal lah kamu suka main sorok-sorok. Penat i cari tau


Senamrobik bersama pengarah


Kiteorang sure la join jugak sebab lagu dan abang yang kat depan tu sangat sporting habis. Siap bergangnam style lagi tahu! Hilang tension seminggu berinduksi

 
 Senyum dah jadi tak ikhlas sebab dah panas sangat.


ex-classmate masa diploma dulu. Ada yang dah jadi isteri, ada yang dah jadi mak orang dan ada jugak yang dah terjadi mak cik orang!


 Geng induksi yang super friendly!


 Breakfast...late breakfast actually! yang tak sedap pun jadi sedap bila bersama dengan mereka yang awesome!


 Menu Breakfast. Bihun kosong and coupon for lunch.


 Makan kat tepi benteng. Ramai sangat yang datang sampai kiteorang duduk je mana-mana tempat yang kosong tapi yang penting muka tetap ada senyum meleret.

Air biru yang tak ada rasa apa-apa. Fikir dua kali nak minum
 
 

 The Photographer


Artist...nak sign plez!


Pengajar dan pelajar



Best friend


*Candid


Baitie yang pandai mengedik. every day is English day! oh my English!






The End! Next year insyAllah jumpa lagi yaa!!


Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

1 comment:

  1. wooo. berasap asap bagai haaa..

    er? air warna dah biru.. dah macam sedap je. tp un-sedap ye? hehehh

    ReplyDelete