Konvoi Melaka


Assalamualaikum wbt..
Today is saturday, so how's your weekend so far?  and again I'm enjoying my weekend alone here.
Sorry for long pause. I've been busy. Didn't have much time to blog. -_-
I've miss blogging. I have so many thing to write but i just couldn't find the time and now.....u know what happen....?  ....it's all slipped my mind. so sad!!

 I am really bad with blogging. so pardon me for taking such a long time to blog about this. So this Malacca trip was last minute plan that I've agree to join. Sebab jadual kerja selalu lambat keluar. selalu kena last minute plan budak-budak ICU ni kalau nak berjalan kemana-mana, so sad -_-

Disebabkan kiteorang pergi konvoi ramai-ramai dan disebabkan saya habis kerja jam 7pagi, nak ke tak nak terpaksa ikut diorang bersiap  di satu tempat. So kiteorang decide bersiap di rumah norel di Apartment Vista Angkasa. Then, jam 8.30pagi kiteorang dah bergerak ke Tol Sungai Besi sebab dah berjanji berkumpul di situ. Sambil menunggu sambil breakfast. Jimat masa disitu.

So enjoy below picture taken during wedding ceremony 2 of the ICU staff.

specially thanks untuk kak arm sebab tolong prepare wish board yang buat picture nampak lagi awesome.



Ini memang terbaik, bergambar di depan kaunter KFC. And yang paling kesian customer diornag sanggup tunggu kiteorang siap bergambar then sambung balik order.


Lebih kurang 2 jam dah sampai tempat dituju, Dewan taming sari. Cantik kawasan ni. Itu pun dah bersesat, berpenat dan berhenti banyak kali sebab lost.






Ini gambar wajib ada bila pergi mana-mana wedding.


So misi pertama selesai, sempat sambut pengantin lagi..then kita ke misi kedua untuk Wedding Kak ila & husband. Lebih kurang 40minute dari Dewan Taming Sari. Kali ini tak sempat sesat sebab kiteorang dah pilih ketua konvoi. So yang lain just follow. Alhamdullilah sampai dan terus makan sebab pengantin tengah tukar baju untuk next outdoor wedding. Apa yang best untuk wedding kedua sebab DJ and artist yang diorang bawak semua suara sedap-sedap. bersorak kiteorang bila dengar diorang nyanyi..haha -_-
.



Gambar wajib ada untuk Wedding kedua


Untuk kedua pengantin, Selamat melayari hari bahagia bersama pasangan. Semoga bertemu bahagia yang kedua selepas melalui perkahwinan *pregnant*


Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

1 comment: