Monday, March 11, 2013

Nuffnang's 6th Birthday Bash 2013

Assalamualaikum WBT

Holla! so i am here to blog about the NUFFNANG's 6th Birthday Bash. Told ya! i am going. Remember my entry about the NUFFNANG's 6th birthday bash invitation? (here). I promised that I would share more good deals to my readers, because everyone is valuable to me...hewhew smile lebar. So as i told you before the NUFFNANG's 6th Birthday Bash for this year berlangsung at Lust, jalan Nagasari, KL buuuuutttttttt!!!!! it took me a few minutes to find the entrance because it was located at lorong jalan Nagasari and i banyak kali salah masuk jalan. sampai ingat nama jalan tu kesian kan mak jemah.

Jadi kiteorang sampai lambat sikit dari blogger-blogger lain. A registration counter will be opened from 6.00pm – 7.00pm at the entrance and the event would kick-off at 7.00pm sharp. saya sampai 15minit sebelum 7pm. So terus register & nuffnang bagi Lovely door gifts! Thanks! nanti kalau ada masa ada buat entry khas tanda terima kasih untuk door gift yang banyak tu. settle bab register diorang panggil untuk snap picture depan super adorable background Nuffnang's 6th Birthday Bash. 



pict credit: FB album nuffang
Tadaaaa!!!! Look at the super adorable backdrop. and super tired face from owner's blog.lol Hasilnyerr bila muka berpeluh tapi tangan tetap buat thumb up sebab nuffnang best sangat.



 

 outfit of the day
 colorful hijub sebab nak ikut tema punya pasal jadi semua colour saya ambik, soft green skirt and black top supaya matching bila berdiri sebelah dengan anif harun. lol!
Yes! Tagging my BFF to the party! He's my bf and also my BFF! :D  Who said bf can't be BFF? 



 write something for the stick man. Happy Birthday Stick man and Thank you Nuffnang.




Settle je bab-bab dekat luar. Jom masuk dalam tengok siapa yang ada. Masuk-masuk je saya nampak Nisa Kay tengah bongkok-bongkok cari belon dia. haha! Sambil tu tengok-tengok mencari kalau-kalau ada yang saya kenal sambil tu jugak masej-masej dengan Farhana Aminudin.  





Tengah malu-malu dengan orang ramai tu. Tiba-tiba abang Diji ni tegur and explain about the Deezer. Then dia suruh join game. Just teka je lagu yang kita dengan guna earphone dia. Lama saya dengar tak dapat teka pun tapi saya pass kat BF. Dengar sikit je dia dah bagi jawapan. Betul pulak tu. Adoyai malu. Sebab dah menang, abang Diji mintak pilih mana-mana CD yang tergangtung kat dinding sebab belakang tu ada hadiah misteri. Misttteeeeerrriiiii sangat. Nak tahu kiteorang dapat apa??


 Got Present for game and goodies got from the event! full with happiness *love*


Hoyeeeeh!! Dah dapat hadiah. senyum sambil tengok kamera merai kemenangan biarpun dapat beg je pun. Then barulah nampak someone yang saya rasa saya kenal. Finally jumpa jugak Farhana Aminudin. Jom bergambo!



 Farhana Aminudin and her friend from UM. Nice to meet you!










Then acara ditunggu-tunggu. Jom makan!



 Lepas makan, Sambung bergambar. Tengok tu otai blogger di sana.hehe
 Cik lily putih



Ni pulak aksi masa tengah mencari belon yang ada tulis nama blog and lagu yang saya choose untuk parti. Yang paling bestnya diorang siap gambarkan lagu tu dalam bentuk tukisan yang comel macam kat bawah ni.











 Finally jumpa.





Gambaran untuk girl on fire






 Sebelum ballik sempat jugak kenal dengan kak jun






Btw thank you so much Nuffnang. 6th birthday bash memang happening giler! tahun depan tolong invite lagi please! Insyallah second entry  dan entry about goodies bag coming soon. Banyak saaaaangat lagi gambar nak share dengan my readers.







6 comments:

  1. hi dear..nice to meet u too...hope nnt blh jmpa lg..even bkn kt event

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup insyallah..panjang umur kita jumpa lg ;)

      Delete
  2. seronok kan dear, malam tu balik jalan kaki jauh x? heeheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kiteorg jalan memang penat tp romantik jugak bila bawak belon n jalan berdua dgn cik abg

      Delete
  3. hahahahha dear i nmpk dri sndri tgh OVER pose kat blkg u!!! hhahahhah MALUNYER! hahhahah..btw xsmpat nk bkenalan lebeh kn...neway if u read it n available on this SATURDAY 13/4/13, i got an invitation to gv sbb i trpksa cancel last mnt..do plz PM me asap kat Fb Sizzling Suzai ok ;) tqsm!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha mana ada over pn comel jer tau.
      alaaa! dah terlepas..i baru jer baca ur comment
      klo x dah dpt p event free lg..hehe
      btw tq tau...next time blh la offer lg..hehe

      Delete