Thursday, May 16, 2013

selamat Hari Guru















Mak cakap cikgu macam MAGGI,
Makanan rutin di waktu susah..
Ayah cakap cikgu macam D SEEKERS,
Garang dan menakutkan..
Atuk cakap cikgu macam ASTRO,
Macam-macam ada..
Tapi saya cakap cikgu macam LOREAL,
Kerana dirimu begitu berharga..



May 16th is World Teachers' Day! I just want to thank all teachers out there who make a positive difference in every child's life. Teachers are probably one of the most under appreciated people of all the time all around the world.  And please remember that anyone that has taught us anything is a teacher. Whether it be parents, family, friends, co-workers, etc. So thank you, thank you, thank you to all!!























Ada cikgu-cikgu kat luar sana peminat tudung Aidijuma macam saya? ini ada berita gembira untuk cikgu-cikgu yang minat sakan dengan Aidijuma SABTU DAN AHAD (18 dan 19 Mei) nanti ada sale tau untuk warga pendidik. Semua warga pendidik boleh pergi ke outlet Aidijuma dan bawa apa-apa saja yang menunjukkan anda adalah sebahagian daripada warga dunia pendidikan. 50% DISKAUN khas menanti semua warga pendidik. Yang kelakarnya ada staff Aidijuma dekat Central Market KL yang mintak saya datang 18 & 19 mei nanti. Then saya tanya kenapa?? diorang cakap "sebab ada sale & akak nampak macam seorang cikgu dari segi penampilan dan cara bercakap". Senyum je la saya. Tapi dalam hati terasa rugiiiiii sangat. Dulu dapat jadi cikgu tapi tolak sekarang dah sudah tak payah keluarkan ayat sedih :(







Aidijuma










No comments:

Post a Comment