Wednesday, July 31, 2013

The Butterfly Project spa party



Hi Beautiful Ladies!

Last month...yup! sorry for the late post. So last month on 29th june I had attended The Spa Party hosted by  The Butterfly Project . Well, it was my first time to attend an event organized by The Butterfly Project. To be honest I have never attend spa party before in whole life but i really enjoyed it! and it was a great experience event. It's nice to see everyone's happy face with their cute and colored nail. I would like to thank The Butterfly Project and organizing this spa party, and also special thank to Tammy as our mamasan in our The Butterfly Project for selecting me as one of the lucky 50 girls attending the spa party. muah! muah!




The party was held at Posh Nail Spa, TTDI Kuala Lumpur. The theme colour for our party is pink and purple and yes The dress code isflip flop and  bathrobe. For sure, we have a best dress competition.




Upon registering we got our door gift which was a body scrub from The body shop and vouchers to redeem during the event which was manicure, pedicure, mask, massage and Facial. 







Meet my new butterfly, from left, farah, sabrina, me and sabby




From left miracitcit, ciklilyputih, Farah, me and dina



Sweet pink and purple decoration. Thank you Tres Chic-The party planner  for the lovely decoration. 




Welcoming refreshment.....so yummy!




yummy food prepared by Good Friend Cafe .




one of the photo on my IG




Gambar ni betul-betul buat i rasa dahaga tiba-tiba *drooling




Mamasan giving welcome and thank you speech. sooo cute with big pink bunny ears!





10 Butterfly finalist for the PinknProper mini Fashion Show and featured the latest collection of PinknProper. 



There were mini fashion show during the spa party by PinknProper. All of 10 selected bloggers looking gorgeous in PinknProper latest summer collection  Spot your familiar bloggers there.




DIY bath salt station, where we got the chance to make for ourself a bath salt.
Thank you Missayna for guiding us for DIY proses.




mask redemption station. Mask Counter with TTMask. Get one free mask according to my skin concern and a consult also was there to assist. In addition to that, there was also a buy 1 and get free 1 offer which a lot of girls took advantage off.



excited face...haha Okay! lets start with the pampering session




Body massage and Facial treatment were held at upstairs





bloggers pampering moment



Enjoy mani and padi session





had a good time pedicure and manicure and pot pet pot pet time with other bloggers. haha!




super happy face!




Next...there was a fun Fotobox booth for all bloggers camwhole together




which one camera huh?




Camwhore as you can ;)





Pyramid.... ulang alik banyak kali tempat ni sebab seronok tengok banyak hadiah...haha





My lucky Day! i am one of the 10 lucky bloggers for lucky draw sponsored by Only Beauty. Thank you Only Beauty! and congratulation to all lucky winner.




Thank you mamasan for selecting my photo IG as The best my signorina Butterfly Spa Party instagram photo and i won a 50ml signorina Eau de Toilette worth RM265. #butterflymsia #mysignorina





My new signorina perfume from Salvatore Ferragamo and Maybelline lipstick *senyum sampai telinga




Personally i would like to thank  for sponsoring  




Camwhore with my new signorina #mysignorina




Farisya yang super comel




Wiida aka Nora Danish




All the goodies. A big hug and kisses to all 12 sponsors and volunteers for making this spa party a huge success.




River island bag, courtesy by PinknProper x River Island.



Thank you so much The Butterfly Project and organizing this spa party. Do hope that I will have another fun ride with all the members of the butterfly project in future event!





XOXO





Need direction to where Posh Nail Spa?





31, Lorong Datuk Sulaiman 7, 
Taman Tun Dr Ismail,
60000 Kuala Lumpur,

03-77241890






Saturday, July 13, 2013

Samsung La'Fleur Style Challenger super awesome


Assalamualaikum WBT

Happy saturday everyone! Hello semua stylist yang gorgeous lagi jelita. I hope you have wonderful days so far. Just a little exciting news to share.  Wohooo! Siapa tahu tentang La'Fleur Challenger dari samsung ni? yup..yup untuk pengetahuan semua awal tahun lalu, samsung telah menganjurkan satu challenger untuk semua pengguna samsung dan ChatOn. 

Wanita-wanita yang gorgeous, stylist, up to date, fashionable dan muslimah memang sesuai sangat-sangat join challenger dari samsung ni. Cara pun  memang sangat-sangat mudah. 
  





Disebabkan pada masa tu saya adalah salah seorang pengguna gadget samsung yang baru, jadi saya fikir why not kalau saya try kan? saya tak perlu buat apa-apa pun cuma aktifkan akaun ChatOn dan add akaun La'Fleur Style Challenger. Then, decotare gambar yang saya rasa paling styled menggunakan bunga di application stamp mengikut minggu-minggu yang ditetapkan.








kenapa dengan bunga saja? tak boleh ke decorate dengan bentuk-bentuk stamp yang lain?? jawapannya tak boleh. sebab?? kerana... challenger kali ini ada collaboration dengan Lux. Jadi setiap dua minggu tema bunga akan berubah-ubah, Dari rose yang membawa tema vintage classic, kemudian  black orchid melambangkan tema bewitching glamour dan akhir sakali dengan bunga white orchid, bertemakan dazzling white.





Jadi anda boleh pilih nak join mengikut minggu, tema, dan bunga kesukaan anda yang paling penting mesti stylist. Deko cantik-cantik dan hantarkan pada account La'Fleur Style Challenger.





Mungkin ada yang cakap saya tak fashionable, tak pandai pose macam model. Jangan risau, saya pun sama jugak, kadang-kadang kekok sangat bila depan kamera. Lagi besar kamera lagi tebal rasa malu...huhuhuhu! Kalau anda perasan gambar yang paling atas tu ada perkataan get inspired kan? kat situ ada macam-macam contoh model yang sangat stylist dan mengikut setiap tema yang ditetapkan.





Dan hadiahnya, memang terbaik kan? 6 orang stylist akan dipilih. Tak tahu pulak rupanya diorang adakan voting di FB. Saya langsung tak ambik tahu. Tapi mungkin dah rezeki ada yang vote saya, Jadi jutaan terima kasih kepada yang telah vote saya. 





Jadi selepas beberapa bulan menunggu keputusan, tapi pada hakikatnya sebenarnya saya dah lupa saya ada hantarkan gambar  untuk challenger ini lagipun saja join pun cuma saja suka-suka nak try application ChatOn...hahaha! masa 1st day puasa saya dapat email dan mesej dari ChatOn yang mengumumkan saya sebagai salah seorang dari 6 grand winner. Allamdulilah. 






Lepas deal dengan Shu Xin dari samsung, saya janji akan datang ke HQ samsung untuk menuntut hadiah. Perasaan masa tu terkejut tapi dalam masa yang sama terfikir kenapa diorang tak poskan aja hadiah tu kan. bukan ke itu lagi senang dan cepat. Then terus laju-laju google balik ke page challenge ini. Patutla tak boleh post, sebab saya menang SIII mini La Fleur theme edition flowers. apaaaaaaaaaa????? yup..yup La Fleur samsung  SIII mini La Fleur. oMG! OMG! seronok sangat ni. Bergaya dengan phone baru lah raya nanti.






For those who still don't satisfy enough with your phone which doesn't have 'in' features and search for andriod with affordable price. This is exactly what are you searching for, for sure! samsung Galaxy SIII mini La Fleur can access features which are absolutely we need. *instagram, pinterest, wassup and other cool features like 8 frame burst shot, smart stay, S Voice, direct call, etc. you can find more information at samsung FB page. Have fun andddddd anywayyy!!!! 




Samsung GALAXY SIII mini La Fleur Edition




paling suka bung-bunga kat atas tu. Nampak gegurl sangat!





Full set. cinonet je semua. Senang kalau nak travel.




Vanessa Bruno all season Tato bag




LUX Floral perfume. Love it!




ini gambar senyumpaling lebar setakat ni.




Beberapa minit sebelum iftar, sempat camhore  dengan Samsung Galaxy s3 mini LaFleur Edition.





special thanks to:-