Samsung La'Fleur Style Challenger super awesome


Assalamualaikum WBT

Happy saturday everyone! Hello semua stylist yang gorgeous lagi jelita. I hope you have wonderful days so far. Just a little exciting news to share.  Wohooo! Siapa tahu tentang La'Fleur Challenger dari samsung ni? yup..yup untuk pengetahuan semua awal tahun lalu, samsung telah menganjurkan satu challenger untuk semua pengguna samsung dan ChatOn. 

Wanita-wanita yang gorgeous, stylist, up to date, fashionable dan muslimah memang sesuai sangat-sangat join challenger dari samsung ni. Cara pun  memang sangat-sangat mudah. 
  





Disebabkan pada masa tu saya adalah salah seorang pengguna gadget samsung yang baru, jadi saya fikir why not kalau saya try kan? saya tak perlu buat apa-apa pun cuma aktifkan akaun ChatOn dan add akaun La'Fleur Style Challenger. Then, decotare gambar yang saya rasa paling styled menggunakan bunga di application stamp mengikut minggu-minggu yang ditetapkan.








kenapa dengan bunga saja? tak boleh ke decorate dengan bentuk-bentuk stamp yang lain?? jawapannya tak boleh. sebab?? kerana... challenger kali ini ada collaboration dengan Lux. Jadi setiap dua minggu tema bunga akan berubah-ubah, Dari rose yang membawa tema vintage classic, kemudian  black orchid melambangkan tema bewitching glamour dan akhir sakali dengan bunga white orchid, bertemakan dazzling white.





Jadi anda boleh pilih nak join mengikut minggu, tema, dan bunga kesukaan anda yang paling penting mesti stylist. Deko cantik-cantik dan hantarkan pada account La'Fleur Style Challenger.





Mungkin ada yang cakap saya tak fashionable, tak pandai pose macam model. Jangan risau, saya pun sama jugak, kadang-kadang kekok sangat bila depan kamera. Lagi besar kamera lagi tebal rasa malu...huhuhuhu! Kalau anda perasan gambar yang paling atas tu ada perkataan get inspired kan? kat situ ada macam-macam contoh model yang sangat stylist dan mengikut setiap tema yang ditetapkan.





Dan hadiahnya, memang terbaik kan? 6 orang stylist akan dipilih. Tak tahu pulak rupanya diorang adakan voting di FB. Saya langsung tak ambik tahu. Tapi mungkin dah rezeki ada yang vote saya, Jadi jutaan terima kasih kepada yang telah vote saya. 





Jadi selepas beberapa bulan menunggu keputusan, tapi pada hakikatnya sebenarnya saya dah lupa saya ada hantarkan gambar  untuk challenger ini lagipun saja join pun cuma saja suka-suka nak try application ChatOn...hahaha! masa 1st day puasa saya dapat email dan mesej dari ChatOn yang mengumumkan saya sebagai salah seorang dari 6 grand winner. Allamdulilah. 






Lepas deal dengan Shu Xin dari samsung, saya janji akan datang ke HQ samsung untuk menuntut hadiah. Perasaan masa tu terkejut tapi dalam masa yang sama terfikir kenapa diorang tak poskan aja hadiah tu kan. bukan ke itu lagi senang dan cepat. Then terus laju-laju google balik ke page challenge ini. Patutla tak boleh post, sebab saya menang SIII mini La Fleur theme edition flowers. apaaaaaaaaaa????? yup..yup La Fleur samsung  SIII mini La Fleur. oMG! OMG! seronok sangat ni. Bergaya dengan phone baru lah raya nanti.






For those who still don't satisfy enough with your phone which doesn't have 'in' features and search for andriod with affordable price. This is exactly what are you searching for, for sure! samsung Galaxy SIII mini La Fleur can access features which are absolutely we need. *instagram, pinterest, wassup and other cool features like 8 frame burst shot, smart stay, S Voice, direct call, etc. you can find more information at samsung FB page. Have fun andddddd anywayyy!!!! 




Samsung GALAXY SIII mini La Fleur Edition




paling suka bung-bunga kat atas tu. Nampak gegurl sangat!





Full set. cinonet je semua. Senang kalau nak travel.




Vanessa Bruno all season Tato bag




LUX Floral perfume. Love it!




ini gambar senyumpaling lebar setakat ni.




Beberapa minit sebelum iftar, sempat camhore  dengan Samsung Galaxy s3 mini LaFleur Edition.





special thanks to:-



Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

4 comments: