Monday, July 7, 2014

Clinicell Oral Skincare - Memutihkan kulit & Anti Penuaan


Nampak cantik, badan sihat dan kulit nampak cerah, lembab, sekata dan berseri-seri, itu semua impian untuk semua orang kan. Lebih-lebih lagi bila dalam bulan puasa ni cabaran lagi besar untuk kekalkan kecantikan semulajadi sebab berpuasa sedikit sebanyak menyebabkan kulit kita kering dan kadang-kadang kulit nampak kusam sebab kurang pengambilan makanan berkhasiat.

Bila nak raya ni, Semua mesti nak semua serba sempurna dan cantik. Kalau masalah jerawat satu kat pipi pun dah boleh bagi rasa streeeessss berhari-hari. Itu belum cerita pasal eyebag berkilo-kilo bawah mata tu. T_T

Kepada yang tercari-cari supliment terbaik yang boleh selesaikan semua masalah kecantikan dan berasakan sumber nutrisi semulajadi, Ini aida perkenalkan satu jenama baru tapi memang terbukti keberkesananya, CLINICELL. Produk berfomulasi termaju ini telah disediakan oleh Ketua Penyelidikan dan Pembangunan Clinicell Mejar (Dr) Nur Haliza Mohamad Najib Bersara MD (UKM) .




Produk ini diperhebatkan dengan adanya kandungan bahan aktif anti penuaan dan pemutih kulit terhebat di dunia, iaitu AstaREAL P2AF Astaxanthin. Antara keistimewaannya berdasarkan kajian adalah:_

 6000 kali lebih kuat dari Vitamin C¹ 
800 kali lebih kuat dari CoQ10¹ 
 550 kali lebih kuat dari Vitamin E² 
75 kali lebih kuat dari Alpha lipoic acid¹ 
40 kali lebih kuat dari Beta Carotene³


Mengembalikan Keanjalan & Memutihkan Kulit Anda

Terdiri daripada 100% bahan semulajadi untuk memastikan kesihan dan kecantikan anda mencapai kepuasan maksimum yang dapat diperhatikan keberkesannya seawal 2 minggu. CLINICELL Oral Skincare AntiAging & Whitening Essence tidak hanya menumpukan kepada pemutihan kulit sahaja, ia juga adalah anti oksidan dan anti penuaan yang membuatkan kita sihat dan “stress free”

Ia juga di syorkan oleh dermatologi dan doktor yang terkenal. Proses pemutihan dan anti penuaan ini ialah untuk seluruh badan dari “kepala hingga ke kaki”. Semua dalam 1 sachet dan mengandungi pelbagai khasiat. Untungkan? Tak perlu nak makan banyak produk untuk masalah yang berlainan. Cuma satu sachest untuk satu badan. Antara khasiat dari produk ini adalah :






Jadual Penggunaan

Suppliment berperisa oren ini disyorkan di ambil 1 paket 30 minit sebelum waktu tidur atau sebelum sarapan *kalau bulan puasa ni boleh ambik sebelum sahur. Boleh dibancuh dengan air suam, air sejuk atau juga boleh diminum bersama jus buah. Ia perlu di amalkan setiap hari kerana proses penuaan dan degeneratif adalah berterusan. Kesan yang akan di perolehi oleh setiap orang juga berbeza. Ini adalah kerana setiap orang mempunyai kadar metabolisma, berat badan, warna kulit dan gaya hidup yang berbeza.





CLINICELL Disahkan Halal oleh Jakim dan pengilangan yang berstatus GMP *Good Manufacturing Practice. Oleh kerana itu keberkesanannaya adalah dijamain, selamat dan tiada kesan sampingan. Harga yang ditawarkan adalah lebih murah jika dibandingkan dengan produk yang di import namun kualiti yang setara.Umur yang disyorkan untuk penggambilan Clinicel Oral skincare ialah 15-60 tahun. Sesuai untuk wanita mahupun lelaki.






Berita Baik untuk pembaca Blog

Saya tahu, kalau saya buat review saja mesti korang tertanya-tanya, betul ke? boleh percaya ke? memang betul-betul berkesan ke? kan kan kan???  Jadi oleh itu saya akan ada special announcement ni..ehem ehem!!!

Saya akan berikan produck CLINICELL ini secara percuma untuk pembaca blog. Cuma tinggalkan email address, Fb address, contact number atau apa saja cara untuk saya menghubungi korang. 10 yang terawal saya akan berikan secara percuma. Jadi cepat! cepat! cepat! jom sama-sama cantik, menarik, da bomb hari raya nanti. Dan jangan lupa like link di bawak  *_^ Good luck!!




Untuk mendapatkan harga promosi untuk setiap produk boleh Follow :






Untuk Maklumat Lanjut :
Address :
CLINICELL COSMECEUTICALL (M) SDN BHD
No. 44 Bj 3, Taman Bukit Jaya, Bukit Antarabangsa, 68000 Ampang, Selangor Darul Ehsan.

Contact Number :
+603 4161 8199

13 comments:

  1. erna. amit87@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Erna...nanti sy bwk blik product awk yee *_^

      Delete
  2. waaaa!! Mcm menarik ni..nak try laaa...
    just try my luck ;)

    Syafiqah Hashim
    syafiqah_girlz@yahoo.com.my
    https://www.facebook.com/SyafiqahbtHashim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you piqa...
      nanti dah dapat list pemenang aida contct piqa balik yee
      tq jugak sebab join giveaway blog kita

      Delete
  3. Replies
    1. Thank you Ichaa join giveaway blog kita....
      nanti dah dapat list pemenang insyallah sy contact awk blk yee <3

      Delete
  4. Nak . Ichaa mcky :)

    ReplyDelete
  5. Kak, ni n0 what'sapp sye. 0139868735. Cik farra anniiz. ♡♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Cik Farra sebab join giveaway my blog :)
      insyallah nanti saya contact awk balik ye <3

      Delete
  6. Ni n0 what'sapp sye. 0139868735. Cik farra anniiz.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Thank you Noniey sebab join giveaway dr sy...
      nanti saya akan contact awak lepas dapat list pemenang <3
      insyallah

      Delete