Egyptian Magic cream is a "must-have" beauty and skin care product from Natta Cosme



Terima Kasih Natta Cosme kerana memperkenalkan saya kepada Magic Cream serbaguna iaitu Egyption Magic Cream. Produk yang telah berjaya mencipta jenamanya sendiri dan sudah cukup dikenali sebenarnya disebabkan keajaiban yang nyata, sehinggakan selebriti, atlet dan doktor turut menggunakan produk ini sebagai salah satu cream untuk kegunaan seharian.






Jadi tidak hairan lah jika produk ini sering menjadi produk yang disyorkan oleh selebriti terkenal seperti Kate Hudsons, Emily Blunt, TV Fashion Host Rachel Zoe, Madonna dan ramai lagi. Selain itu juga, produk ini juga selalu juga menjadi produk yang selalu diketengah oleh banyak majalah-majalah antarabangsa seperti InStyle, People StyleWatch, Harper's Bazaar, Vogue dan banyak lagi majalah-majalah terkenal yang lain kerana keberkesanan dan keajaiban yang telah ditonjolkan.





Petikan dari Egyption Magic Website

" Egyptian Magic is an all-natural skin cream made from six of nature's most powerful moisturizing and healing ingredients. For more than 20 years we have been blending these ingredients using our unique, proprietary process based on a formula that was created thousands of years ago in the land of the Pharaohs. The result is a luxurious cream with moisturizing and nourishing properties that are legendary among celebrities, the fashion industry, even doctors and hospitals. With that support, Egyptian Magic has grown exclusively through word-of-mouth to be one of the most popular and widely endorsed skin creams in the world. 

Please look at our site to learn more about the product and to discover how others use Egyptian Magic on a phenomenal array of skin issues. From babies' bottoms to the faces of the top supermodels in the world, Egyptian Magic legitimately bears the words "All-Purpose." We are sure you will be delighted with the results and stand behind the product with a 100% guarantee."





Jelas diperkatakan dalam petikan di atas bahawa Egyption Magic yang diformulasikan dari semua bahan yang terdiri daripada sumber natural dan organik, antaranya ialah Honey, Beeswax, Olive Oil, Royal Jelly, Bee Pollen and Bee Propolis yang sememangnya terkenal sebagai bahan yang mampu memghasilkan keleMbapan yang luar biasa, hebat dan juga mampu membantu prosese penyembuhan. Rumusan yang hebat telah menghasilkan Cream Magic yang mempunyai kelebihan berbeza dari cream-cream biasa di pasaran. 




Egyption Magic Cream  mampu untuk menyembuhkan luka atau kesan parut kebakaran, merawat eczema, merawat parut jerawat, merawat dark circle bawah mata, merawat kulit bermasah seperti kering atau berparaut dan macam-macam lagi.Pendek cerita Egyption Magic Cream ini sesuai digunalkan pada seluruh badan dari hujing rambut hingga hujung kaki. Teksturnya sama yang sama seperti Vaseline, memudahkan ianya diserap ke kulit dengan cepat.





Egyptian Magic cream ini boleh bertahan sehingga 36 bulan / 3 tahun dan tarikh luput boleh dilihat pada bahagian bawah botol.









Pengalama Sendiri : Saya bagi 5 bintang untuk Egyptian Magic cream
So far aida cuma sapu pada bibir. Bibir aida memag selalu kering dan mudah dapat allergic sebab selalu tukar-tukar lipstics T_T. Alhamdullilah lepas gunakan berterusan selama seminggu, bibir sekarang dah susah merekah. Sepanjang seminggu tu aida akan sapu Egyptian Magic cream sebelum aida sapu lipstics kira macam gantikan lip bamb dan kalau malam pulak, sebelum malam memang aida akan sapukan siap-siap sebelum tidur. Jadi rasanya tidak salah kalau saya nak syorkan semua orang terutamanya wanita untuk mencuba sendiri produk Egyptian Magic cream dan kalau boleh jadikan Egyptian Magic cream sebagai kegunaan seharian. Dari segi harga, Egyptian Magic cream mungkin agak mahal berbanding cream yang ada di pasaran tapi jika dibandingkan dengan kualiti? mungkin tak perlu persoalkan harga lagi. Selamat mencuba!



For More Information :
Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

1 comment: