Koleksi kasut mengikut Zodiak dari XES Shoes




Bersempena dengan hari raya aidilfitri yang bakal tiba kurang dari 25 hari lagi, apa kata kita serikan lagi hari raya nanti dengan kasut yang bakal menonjolkan personaliti. Kalau sesuatu yang simple dan sememangnya untuk dipakai tapi dalam masa yang sama mampu menyerlahkan personaliti seseorang wanita dari dalam, Kenapa tidak kan?  Siri ekslusif zodiak yang diperkenalkan oleh XES Shoes ini sememangnya direka untuk menyerlahkan personaliti pemakai agar menanpilkan personaliti unik seorang wanita mengikut zodiak mereka sendiri.





XES Shoes kali ini mengambil langkah berani dengan memperkenalkan berjumlah 12 rekan yang masing-masingnya mempunyai dua warna berbeza untuk setiap rekaan kasut mengikut zodiak. Warna-warna yang diketengahkan juga dari warna-warna yang menjadi pilihan sepanjang tahun contohnya, beige, black,white, red cream & purple.










 Macam mana? ada yang dah berkenan di hati? mesti ada kan? aida pun sama masa mula-mula tengok koleksi ni, memang dah rambang mata nak pilih yang mana satu. Dengan harga yang ditawarnya, aida yakin semua mampu untuk memilikinya koleksi dari XES Shoes kali ini.






Jom serlahkan personaliti anda dengan mengayakan koleksi terbaru dan exklusif dari XES Shoe Boutique.tapi kali ini bermula 30 june hingga 3 ogos, anda semua boleh dapatkan kasut raya anda dengan harga berpatutan di XES Shoes.




Tahniah  kepada XES Shoes untuk  & Terima kasih untuk jemputan ke exclusice preview. Selamat maju jaya ^-^


XES Shoes
Twitter @MyXesshoes

also available online purchase
Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment