The Many Benefits of using Tokyo Love Soap Pure Girls

Pernah tak masa korang tengok cermin, terperasan yang tangan dengan muka korang sangat berbeza warna. Muka cukup cerah tapi tangan gelap. Kalau nak gelak sakan sambil tutup mulut pun dah rasa segan sesangat kan. Lagi satu bila nak salam dengan kawan-kawan, bila kita hulur tangan dan kawan pun hulur tangan sama, tetiba dalam hati sempat cakap *apsal tangan dia lagi cerah, lagu halus mulus pulak tu!!


Sama lah jugak bila nak pilih kasut, Bila pilih warna-warna yang pastel atau yang cerah jer macam light pink ke, mesti rasa macam malu je nak try kan. sebab kaki gelap. Tu belom cerita pasal warna lutut, siku, atau ketiak yang memang dah terkenal sebagai kawasan yang memang susah untuk cerah sekelip mata.


Jadi untuk tingkatkan keyakinan korang semua, aida nak perkenalkan satu produk dari NATTA COSME, online business company yang bagi aida cuba sendiri dan menilai sendiri kebaikan dan kelebihan yang ada pada Tokyo Love Soap yang sememangnya sudah cukup dikenali  kerana keberkesananya yang memang terbukti berkesanannya dalam waktu seawal 3 minit. Ajaib bukan??




Untuk pengetahuan korang, walaupun Tokyo Love Soap baru sahaja memasuki pasaran Malaysia tapi produk yang sememangnya diasaskan dari Jepun ini telah menjadi kegilaan dan digemari ramai pengguna disana dan telah beberapa kali berjaya dinobatkan sebagai produk "BEST PRODUCT", hebat kan?




Jenis-jenis Tokyo Love Soap yang terdapat di pasaran.





Antara kelebihan yang ada pada setaiap produk Tokyo Love Soap



Untuk entry kali ini aida cuma akan cuba fokus pada satu produk iaitu  Tokyo Love Soap Pure Girls. Sabun yang lebih fokus pada wanita kerana diformulasikan dengan satu rumusan yang amat sinonim bagi wanita yang dikenali dengan Pink Rose Petal Extract dan Miroestrol. Gabungan dari kedua-dua bahan penting ini memberikan kelebihan dengan mengeluarkan bau memikat yang wangi dan dapat memikat kaum adam *untuk yang dah kahwin saja tau. selain juga dapat memberikan kesan lembut dan memutihkan pada bahagian intim.



Packaging yang simple tapi dijamin kualitinya dengan dibalut dengan plastik kedap udara untuk menjamin kualitinya dan kemudiannya disediakan bersama kotak yang mudah dibuka dan mengandungi keterangan mengenai produk.





Saiz Tokyo Love Soap yang sebesar tapak tangan dan berbentuk bulat memudahkan iaiya digemgam semasa digunakan dan beratnya cuma 80g setiap satu.



Cara Penggunaan Tokyo Love Soap



Picture from tokyoloveshop.com

Tokyo Love Soap Pure Girls ini boleh menjadi pengganti body shower atau sabun mandi yang biasa kita gunakan tapi kelebihannya juga selamat digunakan sebagai pencuci pada bahagian intim wanita. Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih cepat. Good luck!


Pengalaman Sendiri

Aida baru gunakan Tokyo Love Soap Pure Girls ini dalam 3 kali. Apa yang paling jelas aida boleh rasa setiap kali selepas gunakan soap ni, kulit memang terasa lembut dan berbau wangi. Wangi tu paling aida suka, sebab bau rose yang sangat lembut yang buat aida rasa nak cium-cium tangan sendiri T_T. Dari segi kecerahan kulit, setakat ni belom nampak perubahan lagi. Mungkin selepas seminggu atau lebih boleh nampak hasil. Wish me luck yee!!






Untuk keterangan lanjut mengenai Tokyo Love Soap Pure Girls. Boleh klik sini
 Dan kepada yang berminat untuk mencuba Tokyo Love Soap Pure Girl boleh dapatkan dari  
Natta Cosme dengan potongan harga sehingga 40%

Tokyo Love Soap *80g
Harga Pasaran : RM 148/Bar
Harga promosi : RM85/Bar


Website
Facebook
Instagram

Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment