XES premium signature boutique grand opening & summer 2014 collection preview

Hello everyone ^-^

Salam and ramadan mubarak to all my readers. Hope you are all having a blessed ramadan with your loved ones, InsyAllah. So back to the topic, I was invited for XES premium signature boutique grand opening & summer collection 2014 preview last week.*Registration Counter.
With beauty Blogger Wiida Ribbon, tahap comel memang macam sebijik macam Nora Danish ^_^
Their new Boutique was located in Glenmarie Shah Alam.
Bersempena dengan Pembukaan Boutique XES Premium terbaru di Glammarie Shah Alam. majlis preview summer collection 2014 turut diadakan serentak. Bagi penggemar kasut atau shopaholic  boleh mengambil peluang yang ada untuk berkunjung ke butik terbaru XES.
Ribbon cutting ceremony by Ms.Ivy Yee *operation manager, Mr. Vincent Tan *Assistant director and Mr. Joanne Koh *Merchandising Manager .Officially launched the grand opening for the boutique.

XES Premium Boutique di Glanmarie ini menawarkan pelbagai koleksi kasut untuk pelbagai peringkat usia dan jantina. Selain dari itu, di sini juga turut disediakan pelbagai reka bentuk bag untuk dipadankan dengan kasut yang dipilih yang sudah pasti akan menarik minat semua.
Dengan berkelebihan dalam rekaan produk yang menarik, kretif dan unik sudah semestinya akan menarik minat penggunjung yang dapat. Harga yang yang ditawarkan juga sangat sangat sangatttttttt dijamin berpatutan. Kalau tak percaya boleh singgah mana-mana cawangan boutique XES yang ada.


 Full Address XES Premium Signature Boutique :

 No 13, Jalan Juruaudit U1/37
Hicom-Glenmarie Industrial Estate
Summer 2014 Collection PreviewMen shoes Collection
Woman Shoes CollectionHandbag Collection
OMG! OMG! OMG suka semua dengan Handbag summer collection dari XES Shoes kali ni. Bagi aida, koleksi summer pada tahun ni memang akan memenuhi citarasa semua wanita kerana apa yang aida perhatikan dari segi kualiti, harga dan warna yang ditampilkan memang sangat-sangat menarik dan mengikut perkembangan masa dan yang paling penting boleh digayakan semua samada remaja mahupun dewasa.
Terima kasih dan tahniah untuk pembukaan cawangan terbaru XES Premium. THUMB UP!! 
Thank for the invitation Mr. Sabrina Quigley Chin.
Bersempena dengan perayaan aidilfitri yang bakal menjelnag nanti, pihak XES Shoes Boutique menawarkan koleksi bag dan kasut dengan harga istimewa untuk semua pelanggan. Jadi cepat-cepat buat pilihan dan bayar dengan bayaran yang berpatutan ^_^For more info :

XES Shoes
Twitter @MyXesshoes

also available online purchase
Aidazura
Aidazura

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment