Monday, May 2, 2016

LABOUR DAY SALE BY HAJRA

Assalamualaikum wbt dan hai semua :)

Entry kalini memang aida buat khas bersempena dengan LABOUR DAY SALE Galeri Hajra untuk tahun ini sebab jualan kali memang sangat-sangat gempak dengan sale-sale yang bakal memukau korang semua sampai tak tentu hala nak grab tudung yang mana satu. Hahaha






Untuk pengetahuan semua, sale, lelong, dan launching memperkenalkan Wawa Zainal sebagai duta baru sedang berlangsung di seksyen 7 shah alam selama 4 hari dan insyallah bakal berakhir pada 2 mei. Tapi jangan risau untuk mereka yang tinggal jauh tu insyallah boleh buat pembelian di mana-mana cawangan Hajra atau online di laman rasmi hajra  /www.hajraonline yang akan diteruskan sehingga 15 mei .

Kali ini Hajra melancarkan jualan promosi sehingga 80% dan sebagai tanda penghargaan untuk pelanggan, 50 pelangan terawal setiap hari akan menerima hadiah misteri dan dihadiahkan shawl secara percuma untuk pelanggan yang membuat pembelian melebihi RM150 ke atas.

Atau jika ada mana-mana personal shopper yang baik hati mungkin boleh drop contact number di bawah jadi nanti bolehlah orang jauh merasa pakai hajra biarpun duduk jauh.






Pada yang tengah terfikir-fikir nak hadiahkan apa untuk orang tersayang bersempena hari istimewa nanti, korang memang wajib datang ke hajra ni kerana mereka memang menjanjikan pakej kualiti dan harga yang setanding dengan jenama-jenama gah yang lain. Ehemmmm dah beli ke hadiah untuk hari ibu nanti? Kalau beli combo kat atas ni terus layak untuk join contest lucky draw. Mana tahu ada rezeki awak-awak semua kan.

Jangan lepaskan peluang untuk serbu Galeri hajra berdekatan, nak beli online pun boleh. Selamat bershopping semua!

website : www.hajraonline.my

Facebook : GaleriHajraofficial

Instagram : galerihajra

No comments:

Post a Comment