Wednesday, July 20, 2016

ALTHEA TURNS 1!

Assalamualaikum wbt!



Happy Birthday to you!
Happy Birthday to you!
Happy Birthday to youuuuuu! ALTHEA....

Dalam kita berseronok berhari raya rupanya ALTHEA dah setahun bersama kita. ALTHEA ni antara online shop yang selalu aida terjah bila terasa nak guna product k-beaauty.  Yang bestnya pasal ALTHEA ni sebab barangan dia ada dari macam-macam product k-beauty terkenal. Antaranya Laneige, Innesfree, Missha, dan macam-macam lagi lah. 

Bagi yang suka shopping online macam aida mesti tahu macam mana seronoknya bila barang yang diorder tu sampai depan pintu rumah kan. Perasaannya tu macam dapat hadiah dari boyprennnn. Tak gitu?? hahaha  Tapi extra special kalau order dari ALTHEA ni sebab parcel yang sampai depan pintu rumah tu direct from KOREA!!!! hah tanjat ke dak?? mau buat lompat bintang berulang-ulang depan abang posmen tu jugak nanti. Seronok dia lain macam hoii.

Kalau dah direct from Korea tu dah comfirm lah barangan tu semua ori dan berkualiti kan? tak payah nak diragui lagi dah. Dah sampai parcel tu nanti terus pakai dan terus cantik feelfelng macam awek korea.







ALTHEA yang sambut birthday tapi dia yang nak bagi macam-macam hadiah untuk semua pelanggan dia tahu. Bertuah siapa yang memang dah tahu pasal ALTHEA kan. Antara sebab yang korang kena shopping di ALTHEA sekarang!! 











ALTHEATURS1 Instagram contest

Istimewa sempena bulan sambulan birthday, Althea akan memberikan DIY PARTY KIT Beserta LIMITED EDITION PINK BITHDAY BOX untuk pembelian bermula 20 july 2016, yeayyyyy!!!!
jadi korang boleh gunakn kretiviti yang ada untuk hasilkan party yang paling happening bersama barangan yang korang order dan jangan lupa post gambar paling menarik di instagram atau facebook dengan caption yang besertakan #althiaturns1

Dengan semudah tu korang mungin akan menjadi antara salah seorang pelanggan bertuah yang bakal menang macam-macam hadiah dari ALTHEA. ANTARANYA Macbook Air, Ipad Air, 6S iphone, Galaxy s6 Edge, Canon Camera EOS M10 Selfie, Kredit ALTHE, dan barangan hamper ALTHEA.

Contest bermula dari 20 july hingga 15 ogos 2016. so, apa tunggu lagi? Jom order di https://my.althea.kr/  dan menangi hadiah berjumlah lebih KRW10,000,000.




Tak sabar nak repeat order lagi tapi sebelum tu, aida akan share my first shopping haul with ALTHEA untuk next entry nanti. so stay tune tau. Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment