Bawak Aqeela Yasmeen pergi Pantai

New year is coming tapi rasa macam dalam tahun ni, belum pergi mana-mana lagi dengan Aqeela Yasmeen. Lagi dua tiga bulan dah nak beranak lepastu berpantang pulak. Kesian pulak dengan Aqeela πŸ‘€

Kebetulan dapt cuti sesame dengan husband so, kiteorang plan nak balik kampung sebab ada banyak benda nak settlekan. Alang-alang dah balik tu, so dengan kuasa bernama ibu, Aida plan la diam-diam nak bawak Aqeela pergi pantai.Sebelum ni memang pernah dua tiga kali jugak bawak dia tapi tu just pergi, tengok pantai then balik. Kesian dia πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“

So the first pantai yang Aqeela berjaya menakluk adalah Pantai Teluk Ketapang,KT
Kiteorang pergi waktu pagi dalam pukul 9 lebih macam tu sebab kalau petang sangat nanti takut hujan then kalau tak hujan pulak comfirm ramai orang. Nasib baik tak panas sangat masa ni, so kiteorang boleh lepak-lepak lama sikit πŸ’‘πŸ‘ͺ



 Ini masa memula sampai, Kemain muka menyombong 😎😎😎 Semua barang dia nak angkut sendiri dengan tak nak pimpin tangan lagi, kemain laju jalan. πŸ™…πŸ™…πŸ™…



Maafkan ibu mengandung yang dah tak larat jalan banyak.😀😀😀




Fat and Fabulous as always πŸ’•
From 48KG turn to 60KG. #apeadehal!!!



Our first sand castle πŸ˜πŸ˜œπŸ˜›



Semua nak buat sendiri. Tu dia tengah susun itik-itik kesayangan 😡😡😡




Selfie dengan baby dalam perut πŸ‘ΆπŸ‘° Yang belakang tu sibuk duk kira berapa ekor itik πŸ’‘



Nanti bagitahu ayah, Kita pergi bercuti jauh-jauh sikit πŸ‘―πŸ‘°



Mission accomplished! Jom balik ✋✌ 

Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment