Jom shopping barangan Watsons di Shoppee

Hello semua, Assalamualaikum 😊

Kalau shopping online, biasanya korang suka shopping dekat mana? Kalau aida, biasanya aida akan pilih shopping di Shoppee.

Kenapa pilih shoppee? 
Untuk pengetahuan korang yang mungkin tak tahu tentang kewujudan Shoppee. Shoppee ni salah satu portal online shopping yang ada merangkumi semua keperluan dan boleh kata semua ada dan korang boleh order hujung jari jer.

Yang paling best lagi sebab setiap hari Shoppee akan adakan promosi dalam bentuk promote code, penghantaran percuma, potongan harga sehingga Rm20, dan kalau korang bertuah korang juga akan dijemput ke event yang diorang adakan. Bila ada sebarang masalah, pertanyaan atau sebarang kemuskilan, korang boleh direct contact diorang through LIVE CHAT.

Beauty Buffet telah diadakan bersempena pelancaran kolabrasi antara Watsons Malaysia dan Shoopee. So hari ni aida nak share pengalaman shopping dan join event bersama diorang. 😊 Actually ni first time aida join event bersama Shoppee tapi kalau dengan Watsons dah banyak kali. 


Kredit gambar dari IG shoopee 😁

Watsons menawarkan lebih dari 2000 produk di portal shoopee untuk pelanggan dapat berbelanja secara online dan menikmati diskaun harga yang ditawarkan. Jangan tak tahu tau, pada setiap hari rabu akan ada kejuta tawaran menarik untuk semua pelanggan mereka.


Credit gambar dari IG @ciklily


Beauty Buffet kali ini diberikan masa selama seminit, boleh grab apa saja dari barang tapi dengan syarat jumlah harga barang tak melebihi RM200 dan barangan yang diambil boleh dimuatkan dalam beauty box yang diberikan, maksudnya box tu boleh ditutup rapat.


Korang mesti nak tengok apa yang aida berjaya ambil dalam masa 1 minit tu kan? So ni lah dia hasilnya yang berjaya diambil tanpa berfikir panjang. Main ambik jer πŸ˜‚




Loreal Paris matt 12H code N3
Revlon Balm Stain Baume Colorant code 040
Revlon Balm Stain Baume Colorant code 060
Mascara 3D
Compact powder The Base Zero Code 01

Tak sempat nak penuhkan satu kotak pun dalam masa satu minit tu πŸ˜… mungkin sebab dah terbiasa bila beli barang nak tengok code warna dulu, tengok harga dan try tester πŸ˜‚ tapi kira ok lah sebab semua ni harganya RM199.60 lagi 40sen genap RM200

Banyak lagi ruang boleh isi tu kan. Kalaulah diorang buat dan masa satu minit tapi takde had harga...alangkahhhhh bahagianya kalau betul. Kannnnn😁


Kalau nak cuci mata dan shopping boleh klik sini 😊
Watsons

Shoppee




Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment