Makeover blog by The Butterfly Project

Bismillahirahmanirahim....
Assalamualaikum wbt & hai semua


Perasan tak blog aida dah nampak lain. Nampak lagi segar dan bernafas baru kan? Mood aida happy sesangat ni. Tak tahu nak cakap macam mana tapi rasa semangat sesangat nak blogging balik lepas ni. Insyallah semoga semua dipermudahkan



Ini blog aida sebelum dan selepas. 😊

Dulu semua aida buat sendiri je semua berbekalkan basic skill. So hasilnya so so ajerla. Bila tengok blog blogger lain rasa teringin jugak la nak buat blog macam diorang tapi tula satu memang tak ada masa nak godek-godek main code yang dah macam cacing kerawet. Then lama-lama rasa macam hire sape-sape yang terer lah kononnya tapi tak sempat nak hire jadinya.

Jadi entry ni sebenarnya nak ucapkan terima kasih sesangat untuk our mamasan, tammy and The Butterfly Project sebab pilih blog Aida ni untuk di makeover. 

Rasa macam menang contest pulak. 😂





Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment