My Shopping Haul from Althea Korea *Birthday edition

Hello semua 😊
Rasanya semua dah tahu tentang Althea yang berlabel sebagai the most view online shopping platform kan. Tapi kalau ada lagi yang belum tahu, Althea dah 2 tahun menjadi antara platform shopping online barangan Korean beauty produk terbaik sejak dilancarkan.

Memang best shopping dekat Althea ni, selain banyak sangan pilihan yang ada, mereka juga menawarkan penghantaran percuma dari Korea terus ke kepada pelanggan. Selain tu juga, Althea juga selalu mengadakan jualan promosi termasuk untuk produk-produk yang baru dilancarkan berserta pelbagai promosi yang menarik.

Sebelum ni Aida ada update dua entry pasa Althea ni ha:

http://www.aidazura.com/2016/08/k-beauty-haul-from-althea-korea.html

http://www.aidazura.com/2016/07/blog-post.html

Julai adalah bulan yang paling ditunggu-tunggu untuk semua peminat Korea Beauty kerana pada bulan ini Althea akan adakan pelbagai promosi berganda dan hadiah yang menarik untuk pelanggan yang bertuah bersempena sambutan ulang tahun pelancaran Althea. Tahun ini Althea sudah 2 tahun berada di dalam pasaran dan sehingga ke hari ini Althea masih menjadi platform yang paling digemari oleh semua peminat Korea Beauty dari Malaysia, Philiphina, Thailand dan Singapore.

Bersempena sambutan ulang tahun Althea pada kali ini, Althea mengeluarkan beauty box limited edition yang berbentuk kek untuk pelanggan mereka yang terawal dan juga disertakan sekali birthday kit supaya pelanggan mereka dapat mendeco kek mereka sendiri dengan harapan semua mereka turut sama dapat merasai sendiri kemeriahan ulang tahun mereka Pada tahun ini.


Aida kongsikan Shopping Haul bersempena Althea turns 2Jangan lupa singgah di Althea untuk tawaran harga menarik Korea Beauty Produk!

Aidazura
Aidazura

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment