Motherhood meet & greet volume 3

Hai semua mummy! Sebenarnya ni kali pertama aida join program parenting, Seronok rupanya.  Program yang aida join kali ni organising under motherhood.com.my dan Baby Organic, dengan penajaan dari Lucky Baby,  Kath & Bell,  Omnicare mama,  Rumble Tuff,  my SMINK and Umee.

Untuk pengetahuan Motherhood.com.my adalah malaysia's no. 1 baby shop dan satu laman web rasmi yang menyediakan kelengkapan lengkap untuk ibu,  bayi dan kanak-kanan berserta info-info menarik untuk dikongsi dan diapply oleh ibu-ibu. 



Program bermula dari jam 11pagi dengan Opening speech dan tutorial Simple makeup untuk ibu nampak lebih ceria dan fresh dalam masa yang singkat.

Selain simple makeup, Baby Organic telah melancarkan Eczema Booklet semasa dalam majlis. TAHNIAH! untuk baby organic kerana usaha membantu semua ibu yang mengalami masalah anak dengan eczema. 


Booklet yang dilancarkan dan diagih for free.  Full with information dan insyallah boleh membantu mereka yang berhadapan dengan Eczema.

Acara paling aida suka bila kami semua diajar cara untuk massage talk dari omnicare.  Baru lah confident lepas ni nak massage baby sambil bercerita dan menyanyi. 



 During activities. Can you spot me? 😜
Semua enjoy dengan activities yang disediakan dan yang paling excited bila diumumkan lucky number. Tapi macam biasalah,  Aida selalu jer tak bertuah 😩 Tahniah pada yang bertuah bawa pulang double breast pump,  7 set umee bottle,  dan barangan hamper 👏👏👏



Group phote with all organizer,  sponser and all beauty mummy 😍



A bag of joyful surprises! 
Ada yang berminat nak join untuk next event meet & greet? Kalau ada boleh contact aida atau terus ke website Motherhood.com.my 😊
Aidazura Sadzi
Aidazura Sadzi

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment