Costum made phone cover case dari shopee.

Selamat hari raya and welcome back to my blog 😊

Sebelum raya lepas,  aida ada terbaca sorang instafamous jual phone case cover. Cantikkkkk sangat 😍😍😍 tapiiiii harga memang mencekik darah sebab guna nama instafamous kan.  So saja godek-godek shopee dan jumpa shop yang boleh buat costum case cover.  Yeayyyyy
Cara memang senang sesangatttt.  Tengan bagi susu dekat ank pun boleh buat 😂😂😂

 Ni sellar yang aida jumpa. 
Aida pakai Android phone model yang keluaran dah lebih dari 2 tahun so susah sikit nak cari cover case. Nasib baik seller ni ada untuk costum made.



Beli dua percuma satu dengan harga RM50. so kiranya satu case harganya RM16. Postage RM8. tiga-tiga ni aida order on 29/5/19 dan diorang proceed order lepas tukar gambar on 30/5/1. On 7/6/19 aida dapat notification dari shopee yang penghantaran dah dibuat. So harini, pagi tadi case ni dah sampai pada aida. 

Lepas add chart dan buat bayaran. Terus chat seller dan hantar gambar untuk print di case. So, nanti diorang akan reply contoh casing bila dah apply dengan gambar tu.  Make sure pilih gambar penuh dan bukan gambar dalam saiz ig sebab nanti bila dah print dekat case jadi tak cantik. 



Design pertama ❤
Boleh nampak kan material dia tu macam mana.  Dia tak licin so takdelah nampak bekas jari bila pegang dan senang nak cuci. 



Design kedua.
One happy family 👪 anak-anak suka sangat dengan case yang ni sebab diorang rasa bebudak tu diorang. Perasan betul 😂



Design ketiga 
Sebenarya hantar gambar lain tapi sebab gambar tu dalam bentuk saiz ig jadi tak cantik.  So aida contack diorg balik dekat chat live tu untuk tukar gambar.  Diorang tak akan proceed selagi kita tak puas hati. 

Itu saja untuk entry kali ni.  So untuk korang yang ada gambar raya cecantik tu boleh lah buat costum cover case dekat seller ni ye.  Dah buat nanti bolehlah share dekat ig and jangan lupa tag aida.  

Aidazura
Aidazura

This is a short biography of the post author.

No comments:

Post a Comment